
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Hastrmani[ recept č. 2775 zo dňa 8.11.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 40 dkg hladká múka * 30 dkg palmarin * kvások: 6 PL mlieka a 20 dkg droždia POSTUP PRÍPRAVY Vypracujeme cesto, vložíme ho do mikrotenového sáčku, zauzlíme, dáme do misky a zalejeme studenou vodou, odložíme do chladničky na 12 hodín. Ak bude ponorené viac nevadí. Rozvaľkáme, vykrajujeme a dáme piecť. Na slano môžeme posypať rascou alebo sezamom a na sladko teplé posypeme práškovým cukrom. |