. .. .. .. .. .. .
. .

Snehové srdiečka - RECEPT 27677

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 117577 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Snehové srdiečka


[ recept č. 27677 zo dňa  ]


Snehové srdiečka


POTREBNÉ PRÍSADY

420 g hl. múky, 420g Palmarín, 120g práš. cukru, kôra z 1/2 citronu, 2 žĺtky, lekvár na zliepanie Sneh: 3 bielky, 270g práš. cukru

POSTUP PRÍPRAVY

V miske premiešame všetky sypké prísady, pridáme Palmarín, citr. kôru a žĺtky, zmiesime cesto, ktoré necháme v chlade odpočinúť. Potom cesto rozvaľkáme na cca 3 mm, vykrajujeme srdiečka, poukladáme na plech, povrchu potrieme snehom ušľahaným z bielkov a cukru a pečieme v rúre pri teplote 160 - 170 st.. Vychladené spájame lekvárom /snehové strany ostanú zvrchu/.

Prajem Dobrú chuť!!!
<< pivný súdok | Snehové srdiečka | Zeleninové risotto s čerstvou špargľou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu