melania l. (lararuby) ID 130989 |
|
Oblasť: Banská Bystrica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 5.1.2010 |
Naposledy: 28.7.2024 12:32 |
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
SMIRKAS_BRYNDZOVA POMAZANKA*****
[ recept č. 27130 zo dňa 17.5.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Bryndza,obyčajné maslo-nie umeliny,červená paprika,mladá cibuľka
POSTUP PRÍPRAVY
Bryndzu poriadne vymiešame s mäkkým maslom,pridáme červenú papriku a cibuľku,ktorú sme nakrájali na drobno,pridáme aj pierka,potom je šmirkas taký veselý.Soľ nepotrebujeme,lebo bryndza je dosť slaná.
Podávame s chlebíkom.
DOBRU CHUT |
Eva S. (kao) ID 1893, mimibazar.sk/kao (18.5.2010, 13:33) |
Vesele su tie nazvy pre jedno jedlo.. v Stiavnici sa tejto natierke hovori birhund |
ODPOVEDAŤ |
| | melania l. (lararuby) ID 130989 (24.5.2010, 19:14) |
Zaujímavý názov,počujem prvýkrát |
ODPOVEDAŤ |
| Diana S. (Lilidia) ID 14652, mimibazar.sk/lilidia (17.5.2010, 20:25) |
Robievame je výborná , na juhu to voláme KóRoZET - neviem dať tie maďarské dve bodky na Očka |
ODPOVEDAŤ |
| | melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 22:05) |
nič si z toho nerob,ja neviem dať mäkčeň na d |
ODPOVEDAŤ |
| | | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (18.5.2010, 13:46) |
stlacis makcen a d. bez medzery. nic ine a zapojim sa, u nas sa to vola - bryndzova natierka ale milujem ju. je to asi najklasickejsia natierka aka sa u nas robi |
ODPOVEDAŤ |
| andrea o. (hillary) ID 61659 (17.5.2010, 20:12) |
Jéj Melanka akurát dnes som ju robila moje dievčatá ju milujú |
ODPOVEDAŤ |
| | melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 22:06) |
aj u nás letí |
ODPOVEDAŤ |
| Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (17.5.2010, 17:56) |
potvrdzujem, aj ja dávam mletú rascu, a keď mám doma, tak aj tvaroh, potom je to ešte jemnejšie, nie je taká prenikavá chuť tej bryndze. |
ODPOVEDAŤ |
| | melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 18:09) |
Ved vravím,že človek sa celý život učí,aby nakoniec zomrel sprostý. |
ODPOVEDAŤ |
| | | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (17.5.2010, 18:13) |
Nie sprostý, aj dobrý farár sa učí do smrti, ako sa hovorí. Ozja, pekná myšlienka v tejto súvislosti: Dala by som všetko čo viem, za polovicu toho, čo neviem. |
ODPOVEDAŤ |
| | | | melania l. (lararuby) ID 130989 (18.5.2010, 7:13) |
Farárov nemusím,radšej dám chudákom ako na kostol.Ale poznámka o vedomostiach je excelentná. ,krásne ráno bez kvapky dážda |
ODPOVEDAŤ |
| Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (upravené 17.5.2010, 20:16) |
Ahoj . Takú istú nátierku robievam aj ja. Ešte tam pridávam rascu./ drvenú / Robila som ju na oslavu, k tomu reďkovky a malé rajčinky....mňááám. |
ODPOVEDAŤ |
| | melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 17:51) |
To by šlo,rasca nič nepokazí,Zlatka |
ODPOVEDAŤ |