
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) SMIRKAS_BRYNDZOVA POMAZANKA*****[ recept č. 27130 zo dňa 17.5.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bryndza,obyčajné maslo-nie umeliny,červená paprika,mladá cibuľka POSTUP PRÍPRAVY Bryndzu poriadne vymiešame s mäkkým maslom,pridáme červenú papriku a cibuľku,ktorú sme nakrájali na drobno,pridáme aj pierka,potom je šmirkas taký veselý.Soľ nepotrebujeme,lebo bryndza je dosť slaná. Podávame s chlebíkom. DOBRU CHUT |
Veronika H. (nicool222) ID 131732 (29.12.2010, 19:06) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva S. (kao) ID 1893, mimibazar.sk/kao (18.5.2010, 13:33) |
Vesele su tie nazvy pre jedno jedlo.. v Stiavnici sa tejto natierke hovori birhund ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (24.5.2010, 19:14) |
Zaujímavý názov,počujem prvýkrát ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Diana S. (Lilidia) ID 14652, mimibazar.sk/lilidia (17.5.2010, 20:25) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 22:05) |
nič si z toho nerob,ja neviem dať mäkčeň na d ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (18.5.2010, 13:46) | |
stlacis makcen a d. bez medzery. nic ine ![]() a zapojim sa, u nas sa to vola - bryndzova natierka ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | andrea o. (hillary) ID 61659 (17.5.2010, 20:12) |
Jéj Melanka akurát dnes som ju robila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 22:06) |
aj u nás letí ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (17.5.2010, 17:56) |
potvrdzujem, aj ja dávam mletú rascu, a keď mám doma, tak aj tvaroh, potom je to ešte jemnejšie, nie je taká prenikavá chuť tej bryndze. ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 18:09) |
Ved vravím,že človek sa celý život učí,aby nakoniec zomrel sprostý. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (17.5.2010, 18:13) | |
Nie sprostý, aj dobrý farár sa učí do smrti, ako sa hovorí. Ozja, pekná myšlienka v tejto súvislosti: Dala by som všetko čo viem, za polovicu toho, čo neviem. | |||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (18.5.2010, 7:13) | ||
Farárov nemusím,radšej dám chudákom ako na kostol.Ale poznámka o vedomostiach je excelentná. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (upravené 17.5.2010, 20:16) |
Ahoj . ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 17:51) |
To by šlo,rasca nič nepokazí,Zlatka ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |