
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Katarína M. (katarínaM) ID 148612 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Vaječná nátierka s tvrdým syrom[ recept č. 27041 zo dňa 15.5.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 5 natvrdo uvarených vajec, 200 g tvrdého syra na strúhanie, 100 g rastlinného masla, 4 lyžice tatárskej omáčky, 3 strúčky cesnaku, soľ, 1 šalátová uhorka POSTUP PRÍPRAVY Do misky na prípravu nátierky vložíme nahrubo postrúhané natvrdo uvarené vajcia, najemno postrúhaný tvrdý syr, rastlinné maslo, biely jogurt, tatársku omáčku, rozotreté očistené strúčky cesnaku, soľ podľa vlastnej chuti. Takto pripravené suroviny dôkladne premiešame a odložíme na chladné miesto alebo do chladničky na 20 až 30 minút. Vychladenú nátierku potom ešte raz zľahka premiešame a natrieme na pečivo:) Pozor na cesnak a tatárku,aby ste to s nimi neprehnali, lebo nátierka bude potom ťažšia na žalúdok. |