. .. .. .. .. .. .
. .

BRYNDZA Z KRAVSKEHO MLIEKA***** - RECEPT 26945

melania l. (lararuby) ID 130989
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.1.2010
Naposledy: 25.2.2024 8:26
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 852
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 272
NÁVODY 12

ČO DOM DAL

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


BRYNDZA Z KRAVSKEHO MLIEKA*****


[ recept č. 26945 zo dňa  ]


BRYNDZA Z KRAVSKEHO MLIEKA*****


POTREBNÉ PRÍSADY

Syr z kravského mlieka,soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Syr pokrájame na menšie kusy a necháme troška skvasiť.Ja som mala na linke ,ale vložený do mikroténového vrecka,aby neuschol.Za tri dni bol súci na dalšie spracovanie.Polovička ho pomlela na mäsovom mlynčeku,posolila a premiešala.Z 10 l mlieka bolo niečo vyše kila.V dvoch sáčkoch spí svoj sen v mraziaku a veru ani nie je dáky rozdiel medzi kúpenou,ktorá je vraj ovčia, a tou našou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Scedený syr


nakrájať na menšie kúsky


pomlieť


posoliť a poriadne prehnietiť


zabaliť



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< KOLAC S POMARANCOVOU STAVOU***** | BRYNDZA Z KRAVSKEHO MLIEKA***** | KURACIE PRSIA_PLNENE***** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (28.2.2011, 21:25)
no ja verim, ze takato domaca je ovela chutnejsia ako kupovana, nakolko maloktora kupovana vobec isla okolo ovcieho syra :-( bolo to raz na STV v Test magazine. neviem preco nezakazu nazyvat bryndzou tie "bryndze" z kravskeho mlieka, co sa predavaju v obchodoch, aby mal clovek aspon sancu rozlisit, co kupuje +o( kde su tie casy, ked bryndzove halusky netrebalo dosolovat,ale zjemnovat .... ,-)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (1.3.2011, 16:19)
Janík,nič jej nechýba,vravia naši.Ja bryndzu éé,odkedy som na salaši videla v mlieku ovčie oné ,-) ,-) (F) (F) (L) a veru,nebolo treba halušky soliť
ODPOVEDAŤ
lenka g. (paprad17) ID 80061, mimibazar.sk/paprad17 (17.5.2010, 9:35)
KED JA NEVIEM AKO SA TEN SYR ROBI PODOMACKY :´( :´( :´(
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 10:05)
Lenka,mám ho v receptoch,ak chceš návod. (F) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (14.5.2010, 20:49)
(flower) si výborná gazdinka (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 20:58)
Rada skúšam všeličo,ale zákusky nepečiem často,lebo potom ich jem len ja. (L) (L)
ODPOVEDAŤ
zuzana b. (Langley) ID 128110 (14.5.2010, 16:05)
Vyskusame, super. Tu v UK sa bryndza neda len tak kupit, ale vzdy som si vypomohla feta syrom a neochutenym greckym jogurtom, ked som pridala pazitku a cerevenu papriku, figel s falosnou bryndzovou pomazankou nebol ani poznat. Skusim aj tuto variantu. (Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 21:00)
Dcéra si tiež nosí zo Slovenska alebo kupuje v slovenskom obchode.Oplatí sa vyskúšať. (F) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (14.5.2010, 15:19)
super (Y) (clamp) |:o)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 21:00)
(F) (F) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (14.5.2010, 13:56)
super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 21:11)
vyskúšaj, ,-) ,-) ,-) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 17:54)
Klamanie slovenského spotrebiteľa v domácich podmienkach. ,-) ,-) ,-) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Dadka T. (nutellka) ID 76525 (14.5.2010, 10:08)
*-)asi tomu moc nerozumiem *-) *-)kolko toho syra ma byt, a potom sa zmiesa s 10 l mlieka? A dalej co? Poprosim pre menej chapavych este trochu podrobnejsie. :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 17:53)
Dadka,najprv sa z mlieka spraví syr,potom sa syr nechá skvasiť,pomelie sa,nasolí sa,utlačí sa a je ako bryndza,len z kravského a nie ovčieho mlieka. ,-) ,-) ,-) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (14.5.2010, 9:36)
:-o páni,takže aj bryndzu si už doma spraviť môžeme (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y),vďaka za receptík (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 17:49)
Niet za čo ,rado sa stalo. (F) (F) (F) (K) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Janka S. (sokolík) ID 62782 (14.5.2010, 8:53)
Ano aj my sme tak robili
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (upravené 23.5.2010, 18:32)
Chuť je identická,len ovčie mlieko nie je ,-) ,-) ,-) (F) (F) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu