 | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (28.2.2011, 21:25) |
no ja verim, ze takato domaca je ovela chutnejsia ako kupovana, nakolko maloktora kupovana vobec isla okolo ovcieho syra bolo to raz na STV v Test magazine. neviem preco nezakazu nazyvat bryndzou tie "bryndze" z kravskeho mlieka, co sa predavaju v obchodoch, aby mal clovek aspon sancu rozlisit, co kupuje kde su tie casy, ked bryndzove halusky netrebalo dosolovat,ale zjemnovat ....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (1.3.2011, 16:19) |
Janík,nič jej nechýba,vravia naši.Ja bryndzu éé,odkedy som na salaši videla v mlieku ovčie oné a veru,nebolo treba halušky soliť |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | lenka g. (paprad17) ID 80061, mimibazar.sk/paprad17 (17.5.2010, 9:35) |
KED JA NEVIEM AKO SA TEN SYR ROBI PODOMACKY  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 10:05) |
Lenka,mám ho v receptoch,ak chceš návod.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Želka G. (dzaja26) ID 80145 (14.5.2010, 20:49) |
si výborná gazdinka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 20:58) |
Rada skúšam všeličo,ale zákusky nepečiem často,lebo potom ich jem len ja.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
zuzana b. (Langley) ID 128110 (14.5.2010, 16:05) |
Vyskusame, super. Tu v UK sa bryndza neda len tak kupit, ale vzdy som si vypomohla feta syrom a neochutenym greckym jogurtom, ked som pridala pazitku a cerevenu papriku, figel s falosnou bryndzovou pomazankou nebol ani poznat. Skusim aj tuto variantu.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 21:00) |
Dcéra si tiež nosí zo Slovenska alebo kupuje v slovenskom obchode.Oplatí sa vyskúšať.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (14.5.2010, 15:19) |
super  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (14.5.2010, 13:56) |
super  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 21:11) |
vyskúšaj,  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 17:54) |
Klamanie slovenského spotrebiteľa v domácich podmienkach.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Dadka T. (nutellka) ID 76525 (14.5.2010, 10:08) |
asi tomu moc nerozumiem kolko toho syra ma byt, a potom sa zmiesa s 10 l mlieka? A dalej co? Poprosim pre menej chapavych este trochu podrobnejsie.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 17:53) |
Dadka,najprv sa z mlieka spraví syr,potom sa syr nechá skvasiť,pomelie sa,nasolí sa,utlačí sa a je ako bryndza,len z kravského a nie ovčieho mlieka.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (14.5.2010, 9:36) |
páni,takže aj bryndzu si už doma spraviť môžeme ,vďaka za receptík  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (16.5.2010, 17:49) |
Niet za čo ,rado sa stalo.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Janka S. (sokolík) ID 62782 (14.5.2010, 8:53) |
Ano aj my sme tak robili |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (upravené 23.5.2010, 18:32) |
Chuť je identická,len ovčie mlieko nie je  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |