Silvia K. (silvuška) ID 10951 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)
Vyprážané pusinky
[ recept č. 2653 zo dňa 28.10.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
4 plátky kuracieho mäsa, tvrdý syr na strúhanie, 2 vajcia, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL hladkej múky, jemý zemiakový škrob, olej, soľ
POSTUP PRÍPRAVY
Tento recept mám z jednej knihy. Dnes som ho vyskúšala, pretože som potrebovala ukuchtiť nejakú rýchlovku. Je fakt výborný. Nafotiť postup som nestíhala, keďže mám dnes naponáhlo, lebo čakám návštevu, ale myslím, že je to dosť jednoduché, takže ani netreba. Mäso nakrájame na kocky, osolíme, posypeme škrobom, premiešame a necháme v chlade odležať asi dve hodinky. Ja som to mala asi len hodinku. Vajcia rozšľaháme, pridáme asi 2 lyžice hladkej múky, cesnak rozotretý so soľou a postrúhaný syr. V tomto cestičku namáčame kúsky mäska a vypražíme ich na rozohriatom oleji z každej strany. My sme k tomu jedli zemiakovú kašu, Matúš samozrejme krokety, aby sa mal s čím hrať. Dobrú chuť. |
 | Slávka F. (fejka) ID 8940, mimibazar.sk/fejka (8.11.2009, 14:03) |
Pusinka, krásne pusinky Všetko najlepšie dvojička moja |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (28.10.2007, 22:29) |
jej...dobrota...aj ja ju robim.... a mam ju tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2187 aj s obrazkami odporucam...ozaj dobre  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Silvia K. (silvuška) ID 10951, mimibazar.sk/silvuska (29.10.2007, 8:20) |
jááj Slávka ani som si nevšimla, že tento recept tu už je a super aj s postupom. Tak už nevadí  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Silvia K. (silvuška) ID 10951, mimibazar.sk/silvuska (28.10.2007, 19:33) |
Ako to pripravíš to je už na tebe. Ja tiež väčšinou to robievam tak ako ty. Určite to nezkazíš, ak to urobíš tak či onak  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | daniela f. (aniela) ID 20734 (28.10.2007, 15:20) |
možno by bolo vhodné to dat do chladničky aj v tom cestíčku, kuracinu si vačšinou dávam aj s prísadami bud už cez noc alebo aspon na pár hodín pred prípravou, ale verim, že to može byt chutné aj tak  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |