Slavka H. (Archaa) ID 84161 |
 |
Oblasť: NĚMECKO |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 26.2.2009 |
Naposledy: 23.9.2019 13:55 |
Aktualizácia: 12.10.2010 16:19 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
CYPERSKE BRAVCOVE
[ recept č. 26508 zo dňa 1.5.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
800g bravcoveho na rezne, 1/4CL rozmarinu, 1/4CL estragonu, 2CL oregana, 2CL bazalky, sol,korenie, 3 struciky cesnaku, 100ml olivoveho oleja, 1/2 CL struhanej pomarancovej kory, 1/2 CL struhanej citronovej kory
POSTUP PRÍPRAVY
Maso nakrajame na kocky
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
polejeme olivovym olejom a pridame vsetky bylinky ,sol a korenie,taktiez kory a dokladne premiesame.Nechame v chladnicke 48hodin odpocivat
![]()
o dva dni ho na panvici asi 10 min opekame do ruzova
![]()
a potom vlozime do zapekacej misy a pri 75st zapekame asi pol hodiny
![]()
podavame s ryzou a salatom
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
 | Martina P. (Mata406) ID 48300 (1.5.2010, 18:40) |
hmmm, fajné Slávka - a musí sa to dávať zapekať ? ... nestačí ak si to iba opečiem na panvici? - veď keď je to namarinované - tak v priebehu tých 10 min to musí byť i hotové, či nie ? mi tak iba vŕta hlavou - sa mi veľmo pozdáva recepíík  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (1.5.2010, 18:49) |
Matka,jasne ze by sa to urcite dalo len na panvici opiect, ale original cyperske mäso sa robi takto,jednak dostane inu farbu ako len na panvici a aj nie je take ako dusene.Mne sa zda lepsie ak je este aj v rure pecene  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |