končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) CYPERSKE BRAVCOVE[ recept č. 26508 zo dňa 1.5.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 800g bravcoveho na rezne, 1/4CL rozmarinu, 1/4CL estragonu, 2CL oregana, 2CL bazalky, sol,korenie, 3 struciky cesnaku, 100ml olivoveho oleja, 1/2 CL struhanej pomarancovej kory, 1/2 CL struhanej citronovej kory POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrajame na kocky OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI polejeme olivovym olejom a pridame vsetky bylinky ,sol a korenie,taktiez kory a dokladne premiesame.Nechame v chladnicke 48hodin odpocivat o dva dni ho na panvici asi 10 min opekame do ruzova a potom vlozime do zapekacej misy a pri 75st zapekame asi pol hodiny podavame s ryzou a salatom OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (1.5.2010, 18:40) | |
hmmm, fajné Slávka - a musí sa to dávať zapekať ? ... nestačí ak si to iba opečiem na panvici? - veď keď je to namarinované - tak v priebehu tých 10 min to musí byť i hotové, či nie ? mi tak iba vŕta hlavou - sa mi veľmo pozdáva recepíík | |
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (1.5.2010, 18:49) | ||
Matka,jasne ze by sa to urcite dalo len na panvici opiect, ale original cyperske mäso sa robi takto,jednak dostane inu farbu ako len na panvici a aj nie je take ako dusene.Mne sa zda lepsie ak je este aj v rure pecene | ||
ODPOVEDAŤ |
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (1.5.2010, 17:05) | |
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (1.5.2010, 17:09) | ||
ODPOVEDAŤ |