končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYŽA A CESTOVINY |
Miroslava B. (mbroska) ID 49837 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) PENNE S TUNIAKOM A ZELENOU FAZUĽKOU "KIRIBATI"[ recept č. 26482 zo dňa 30.4.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Cestoviny Penne, konzervovaný tuniak v olivovom oleji, zelená fazuľka mrazená al. čerstvá, pór, mladá cibuľka, cesnak,paradajky, reďkovky, citrón, olivový olej, soľ, vegeta, mčk. POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme si cestoviny " al dente" - nemusia byť penne, ale sú na toto jedlo najvhodnejšie:-). Na panvici si rozohrejeme olivový olej krátko zarestujeme pór a cibuľku - cca 3 - 4 min. Nie úplne do mäkka. Pridáme zelenú fazuľku a restujeme.Medzitým si nakrájame paradajky a reďkovky - tie idú do cestovín čerstvé. Keď sa nám zdá zeleninka hotová ( ako máme radi, ja radšej chrumkavejšiu), pridáme tuniaka aj s olejom a na plátky nakrájaný cesnak - len prehrejeme. Zeleninu pridáme k cestovinám, dochutíme citrónom, soľou, vegetou, mčk a premiešame. Papáme teplé, ale kľudne aj studené. Množstvo si určujeme sami, ja som použila polovicu balenia penne, pol bal. fazuľky, dve paradajky, jednu vééľkú reďkovku, 3 cesnaky, 2 konzervy tuniaka - malé 80 gramové. A mala som plnú veľkú misu cestovín pre 4 osoby:-). Dobrú chuť!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Všetko čo potrebujeme, zabudla som cesnak. na olivovom oleji krátko orestujeme pór a cibuľku. Pridáme zelenú fazuľku a restujeme. nakrájeme si paradajky, reďkovku a cesnak na plátky. na záver k fazuľke pridáme tuniaka aj s olejom a cesnak. len prehrejeme - stačí minútku. Všetku zeleninku aj s tuniakom pridáme k pripraveným uvareným cestovinám. Dochutíme šťavou z citróna, soľou, mčk, vegetou. Servírujeme: - ) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |