
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
RYŽA A CESTOVINY |
Miroslava B. (mbroska) ID 49837 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) PENNE S TUNIAKOM A ZELENOU FAZUĽKOU "KIRIBATI"[ recept č. 26482 zo dňa 30.4.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Cestoviny Penne, konzervovaný tuniak v olivovom oleji, zelená fazuľka mrazená al. čerstvá, pór, mladá cibuľka, cesnak,paradajky, reďkovky, citrón, olivový olej, soľ, vegeta, mčk. POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme si cestoviny " al dente" - nemusia byť penne, ale sú na toto jedlo najvhodnejšie:-). Na panvici si rozohrejeme olivový olej krátko zarestujeme pór a cibuľku - cca 3 - 4 min. Nie úplne do mäkka. Pridáme zelenú fazuľku a restujeme.Medzitým si nakrájame paradajky a reďkovky - tie idú do cestovín čerstvé. Keď sa nám zdá zeleninka hotová ( ako máme radi, ja radšej chrumkavejšiu), pridáme tuniaka aj s olejom a na plátky nakrájaný cesnak - len prehrejeme. Zeleninu pridáme k cestovinám, dochutíme citrónom, soľou, vegetou, mčk a premiešame. Papáme teplé, ale kľudne aj studené. Množstvo si určujeme sami, ja som použila polovicu balenia penne, pol bal. fazuľky, dve paradajky, jednu vééľkú reďkovku, 3 cesnaky, 2 konzervy tuniaka - malé 80 gramové. A mala som plnú veľkú misu cestovín pre 4 osoby:-). Dobrú chuť!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Všetko čo potrebujeme, zabudla som cesnak. ![]() na olivovom oleji krátko orestujeme pór a cibuľku. ![]() Pridáme zelenú fazuľku a restujeme. ![]() nakrájeme si paradajky, reďkovku a cesnak na plátky. ![]() na záver k fazuľke pridáme tuniaka aj s olejom a cesnak. len prehrejeme - stačí minútku. ![]() Všetku zeleninku aj s tuniakom pridáme k pripraveným uvareným cestovinám. Dochutíme šťavou z citróna, soľou, mčk, vegetou. ![]() Servírujeme: - ) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |