. .. .. .. .. .. .
. .

Ovocná bomba - RECEPT 2643

Monika G. (elinkaa) ID 17643
.
Oblasť: Stará Ľubovňa
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.6.2007
Naposledy: 24.3.2017 12:36
Aktualizácia: 27.8.2013 15:27
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 58
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Ovocná bomba


[ recept č. 2643 zo dňa  ]


Ovocná bomba


POTREBNÉ PRÍSADY

6 vajec, 120 g práškového cukru, 120 g polohrubej múky, 2 banány, 4 kiwi, 1 malý pohár čučoriedok, 1 malý pohár marhúľ KRÉM: 500 ml mlieka, 4 lyžice hladkej múky, 1 vanilínový cukor, 120 g práškového cukru, 250 g masla /Hery/, čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

... v obrázkovom postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, postupne pridáme žĺtky, múku a cukor. Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný väčší plech a upečieme. Plát cesta si potom rozdelíme najprv na polovicu a tú druhú polovicu na väčšiu a menšiu časť.


ako 2. krok si pripravíme ovocie: kiwi, banány, čučoriedky a v mojom prípade som namiesto marhúľ použila zavárané broskyne.


Polovicu cesta uložíme do formy na srnčí chrbát vystlanej mastným papierom /striháme ho tak, aby kus prečnieval/. Cesto /má tiež siahať nad okraj formy/ pokropíme šťavou z kompótu.


Pripravíme si krém: Z mlieka, múky a cukru uvaríme za stáleho miešania hustú kašu.


Do vychladnutej pridáme zmäknutý tuk a spolu vymiešame na hladký krém.


Na pripravené cesto rozotrieme časť krému a do stredu doň vtlačíme očistené banány a na boky dáme čučoriedky. Zakryjeme druhou vrstvou krému a pásom odrezaným z cesta.


Natrieme tretiu vrstvu krému, do stredu dáme očistené celé kiwi, na boky polovice broskýň, potom zvyšok krému a zakryjeme ho posledným pásom cesta a prečnievajúcim papierom. Zaťažíme, dáme na 2 hodiny do chladu a potom polejeme čokoládovou polevou.


Ovocná bomba v plnej paráde.


Rez ovocnej bomby. Mňam, mňam.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kapustovo-mrkvový šalát | Ovocná bomba
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (6.10.2008, 7:57)
(Y) tento aj ja robievam, poznáme ho pod názvom ovocný tunel a je božskýýýý (clamp)
ODPOVEDAŤ
lubica s. (marnaty) ID 53484 (5.10.2008, 22:56)
Toto je super koláčik, robievam ho a zatiaľ každému chutil. Akurát krém robím pudingový zo Zlatého klasu a masla.
(clamp)
ODPOVEDAŤ
claudia o. (claudi) ID 9131, mimibazar.sk/claudi (27.10.2007, 19:29)
krásne a určite (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Helena M. (Missie525) ID 12680 (27.10.2007, 18:57)
Vypada to uzasne (clamp)Mnam! Musim co najskor vyskusat (L) ^o)
ODPOVEDAŤ
Erika B. (BrDo) ID 3728 (27.10.2007, 17:48)
Kde je obrááázkový postup??? *-) *-) *-) Mňaaam na to sa teším, to mám veľmi rada :-P :-P :-P |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) jáááááj už to ide supéééééér :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu