. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracie plátky na bazalke a tymiane - RECEPT 26072

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 73056 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Kuracie plátky na bazalke a tymiane


[ recept č. 26072 zo dňa  ]


Kuracie plátky na bazalke a tymiane


POTREBNÉ PRÍSADY

dve kuracie prsíčka (môže byť, aj morčacie, prípadne stehná atď.) 1 cibuľa, drvená rasca, soľ, olej, bazalka, tymian, kocka bujónu, 1/4 litra sladkej smotany

POSTUP PRÍPRAVY

pri obrázkoch...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Nakrájame si cibuľku a speníme ju na oleji (ja som dávala olivový)
Mäsko si osolíme a okoreníme drvenou rascou.
Z oboch strán mäso opražíme - stačí pokiaľ sa zatiahne. (Ja si dávam jednotlivé opražené kúsky vedľa na tanier)
Do panvice, kde nám ostala iba cibuľa,dáme cca 1 liter vody. Ďalej pridáme kopcovitú polievkovú lyžicu bazalky a kopcovitú polievkovú lyžicu tymianu.
Kocku bujónu - dáme aký máme :-) a privedieme k varu
Mäsko povkladáme naspäť do panvice a podusíme cca 30 minút, vodu si podľa potreby dolievame.
Keď máme mäsko hotové, môžeme ho povyberať a nechať vychladnúť
Do zmesy v panvici pridáme jednu smotanu (najlepšie ak má izbovú teplotu, aby sa nám šťava "nezdrcla") A necháme krátko prejsť varom.
Podávame s ryžou, hranolkami, pečenými zemiakmi, alebo s tarhoňou - pre ktorú som sa rozhodla dnes ja. Dobrú chuť!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< K vyrociu svadby | Kuracie plátky na bazalke a tymiane | hawaiske toasty >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (19.4.2010, 18:48)
:-p tak toto bude bezpochyby fajnotka (Y) same dobre ingrediencie... (clamp) super
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu