
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kristína K. (28Tinka) ID 73056 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kuracie plátky na bazalke a tymiane[ recept č. 26072 zo dňa 19.4.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY dve kuracie prsíčka (môže byť, aj morčacie, prípadne stehná atď.) 1 cibuľa, drvená rasca, soľ, olej, bazalka, tymian, kocka bujónu, 1/4 litra sladkej smotany POSTUP PRÍPRAVY pri obrázkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Nakrájame si cibuľku a speníme ju na oleji (ja som dávala olivový) ![]() Mäsko si osolíme a okoreníme drvenou rascou. ![]() Z oboch strán mäso opražíme - stačí pokiaľ sa zatiahne. (Ja si dávam jednotlivé opražené kúsky vedľa na tanier) ![]() Do panvice, kde nám ostala iba cibuľa,dáme cca 1 liter vody. Ďalej pridáme kopcovitú polievkovú lyžicu bazalky a kopcovitú polievkovú lyžicu tymianu. ![]() Kocku bujónu - dáme aký máme :-) a privedieme k varu ![]() Mäsko povkladáme naspäť do panvice a podusíme cca 30 minút, vodu si podľa potreby dolievame. ![]() Keď máme mäsko hotové, môžeme ho povyberať a nechať vychladnúť ![]() Do zmesy v panvici pridáme jednu smotanu (najlepšie ak má izbovú teplotu, aby sa nám šťava "nezdrcla") A necháme krátko prejsť varom. ![]() Podávame s ryžou, hranolkami, pečenými zemiakmi, alebo s tarhoňou - pre ktorú som sa rozhodla dnes ja. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (19.4.2010, 18:48) |
![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |