. .. .. .. .. .. .
. .

Ryžový nákyp.... - RECEPT 25881

Veronika G. (veronika45) ID 20591
.
Oblasť: Trenčín
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.8.2007
Naposledy: 5.10.2024 17:32
Aktualizácia: 3.6.2015 16:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 54
RODINNÉ FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 13
RECEPTY 87
NÁVODY 0

SLADKÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Ryžový nákyp....


[ recept č. 25881 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Ryžový nákyp....


POTREBNÉ PRÍSADY

mlieko, vanilkový lusk, 3 vajíčka, ovocie, ryža, štipka soli, trochu masla, cukor

POSTUP PRÍPRAVY

mlieko uvaríme s ryžou, pekáč si vymastíme maslom, do uvarenej ryže dáme žĺtka a cukor podľa toho ako mate radi, polovičku ryže dáme na pekač a poukladáme ovocie, dáme druhú polovičku ryže a troška masla, pečieme.... vyšľaháme si sneh s praškovým cukrom a dáme na upečený nákyp, ja ten sneh dávam naozaj tak na 3 min lebo keď sa upečie do zlata tak padne.....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Žĺtkový broskyňový koláč... | Ryžový nákyp.... | Mrkvová torta (Eva Černá) >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
adrien k. (adrien36) ID 135661 (14.4.2010, 19:00)
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (15.4.2010, 0:03)
(L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lenka B. (ballou) ID 28541, mimibazar.sk/ballou (14.4.2010, 17:17)
(hello) cca kolko tej ryzze uvaris v akom mnozstve mlieka na pekac (podla foto sudim ze mame rovnake pekace) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (15.4.2010, 0:02)
no to ja ani neviem, ja to od oka robim... dam do hrnca ryzu a mlieko... stiku soly a varim ale aj miesam lebo by sa hned pripalilo a prilievam mlieko az je tyza hotova... potom ked vychladne dam zltka, ja to varim s tym luskom... alebo vanilkovy cukor a dosladit podla potreby :-$ a to neni plech ale taka forma na tortu hranata... a ten vrch uz bol na fotke prec.... teda obvod
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (14.4.2010, 14:59)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (14.4.2010, 16:19)
(L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu