Veronika G. (veronika45) ID 20591 |
 |
Oblasť: Trenčín |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 19.8.2007 |
Naposledy: 5.10.2024 17:32 |
Aktualizácia: 3.6.2015 16:40 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)
Ryžový nákyp....
[ recept č. 25881 zo dňa 14.4.2010 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
mlieko, vanilkový lusk, 3 vajíčka, ovocie, ryža, štipka soli, trochu masla, cukor
POSTUP PRÍPRAVY
mlieko uvaríme s ryžou, pekáč si vymastíme maslom, do uvarenej ryže dáme žĺtka a cukor podľa toho ako mate radi, polovičku ryže dáme na pekač a poukladáme ovocie, dáme druhú polovičku ryže a troška masla, pečieme.... vyšľaháme si sneh s praškovým cukrom a dáme na upečený nákyp, ja ten sneh dávam naozaj tak na 3 min lebo keď sa upečie do zlata tak padne.....
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
...
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
 | Lenka B. (ballou) ID 28541, mimibazar.sk/ballou (14.4.2010, 17:17) |
cca kolko tej ryzze uvaris v akom mnozstve mlieka na pekac (podla foto sudim ze mame rovnake pekace)  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (15.4.2010, 0:02) |
no to ja ani neviem, ja to od oka robim... dam do hrnca ryzu a mlieko... stiku soly a varim ale aj miesam lebo by sa hned pripalilo a prilievam mlieko az je tyza hotova... potom ked vychladne dam zltka, ja to varim s tym luskom... alebo vanilkovy cukor a dosladit podla potreby a to neni plech ale taka forma na tortu hranata... a ten vrch uz bol na fotke prec.... teda obvod |
ODPOVEDAŤnahlásiť |