
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Katka R. (Katulilinka) ID 7114 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | fussili s cherry paradajkami a rukolou[ recept č. 25665 zo dňa 9.4.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 350g fussili 250g cherry paradajok rukola 100g ciernych oliv 3 polievkove lyzice kvalitneho olivoveho oleja trosku soli a korenia POSTUP PRÍPRAVY Tento recept patri k jednym z najjednoduchsich, ale napriek tomu je jeden z najchutnejsich, co poznam. malo namahy a skvely vysledny efekt :) nehovoriac o tom, ze je to zdrave jedlo. takto si predstavujem skvelu a jednoduchu taliansku kuchynu. doba pripravy - cca. 25min. Dajte si zalezat, na kvalite surovin. Jedlo sa vam za to odmeni intenzivnou chutou. Cherry rajciny obvarime chvilku vo vriacej vode. Potom ich osupeme a nakrajame na sirsie pasiky. Rovnako nakrajme aj cierne olivy. Olivy opecieme chvilku na olivovom oleji, pridame nakrajane rajciny a rukolu nakrajanu na mensie kusky. Spolu podusime asi 7min. Ku koncu trosku osolime a okorenime. So solou opatrne. Uz olivy su mierne slane. V slanej vode uvarime fussili al dente. Zmiesame s omackou a moze sa stolovat. |