. .. .. .. .. .. .
. .

Smotanový osúch - RECEPT 25653

Soňa H. (pepi) ID 9240
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.12.2006
Naposledy: 7.4.2018 19:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 25
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 17
NÁVODY 0

PIZZA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Smotanový osúch


[ recept č. 25653 zo dňa  ]


Smotanový osúch


POTREBNÉ PRÍSADY

Ja dávam múku od oka, podľa toho, koľko chcem mať cesta. - polohrubá múka - hladká múka - 2 vajíčka - 1/2 droždia v kocke - mlieko - 1/2 kyslej smotany - kôpor - slaninka - vegeta - olej - soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Do pohára na teplé miesto si dáme vykysnúť kvások. V miske si zmiešame polohrubú múku, hladkú múku, soľ, 1 vajíčko, mlieko, olej a pridáme vykysnutý kvások. Spracujeme vláčne cesto, ktoré necháme na teplom mieste vykysnúť. Keď máme cesto vykysnuté, porozťahujeme ho rukami po plechu, ktorý sme vymastili Palmarínom. V miske si vymiešame smotanu s vajíčkom a s kôprom a túto zmes natrieme na cesto. Povrch jemne posypeme vegetou a poukladáme tam slaninku. Pečieme v rozohriatej rúre na 180 °C. Je super, treba ho vyskúšať!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


takto vyzerá osúch pred šupnutím do rúry



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Koložvárska kapusta | Smotanový osúch | B Á B O V K A >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Michaela V. (misiatko33) ID 231495 (20.8.2014, 12:15)
Toto milujem a mam to v plane na zajtra... tiez robim cesto od oka, najlepsie su kraje - chrumkave |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Juliana Č. (JLady) ID 302258 (19.8.2014, 21:09)
:-$
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (9.4.2010, 8:14)
určite vyskúšam, mohla by to byť perfektná príloha k fazuľovej polievke (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu