melania l. (lararuby) ID 130989 |
 |
Oblasť: Banská Bystrica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 5.1.2010 |
Naposledy: 28.7.2024 12:32 |
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)
PECENOVE HALUSKY*****RYCHLO A JEDNODUCHO
[ recept č. 25523 zo dňa 6.4.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Pečeň(bravčová,hydinová),vajíčko,cesnak,čierne mleté korenie,majoránka,strúhanka,polohrúba múka,olej
POSTUP PRÍPRAVY
Pečeň umyjeme,dáme do mraziaka stuhnúť a na jemno postrúhame na strúhadle.Pridáme vajíčko,koreniny,trocha oleja a cesnak podľa chute.Premiešame a dávame strúhanku spolu s múkou tak,aby vzniklo hustejšie cestičko.Odoberieme si časť vývaru a do vriaceho pretrieme cez haluškár haluštičky.Necháme pár minút povrieť a vyberieme.Do ešte horúcich kvapneme trošilinku oleja,aby sa nepolepili. Ak spravíme viac,zamrazíme.
Podávame v dobrom vývare. |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (9.4.2010, 12:18) |
Melanka, tak teda to je geniálny nápad s tým nastrúhaním pečene,ja som pečienku doteraz stále mlela na mäsovom mlynčeku. Toto je senzačné !!!!! Vďaka za nápadík !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (upravené 12.4.2010, 8:09) |
Ivetka,ved aj ja som mlela ,a potom som mala viac na mlynčeku ako na tanieri.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (11.4.2010, 16:51) |
No veď práve to! s tým strúhadlom je to bezva  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |