. .. .. .. .. .. .
. .

Bryndzovo - nivové pagáčiky - RECEPT 25294

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 61637 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Bryndzovo - nivové pagáčiky


[ recept č. 25294 zo dňa  ]


Bryndzovo - nivové pagáčiky


POTREBNÉ PRÍSADY

250g Hery alebo Palmarinu, 150 g bryndze, 500g hladkej múky, 1 vajce, 150 g syru Niva, 1 kyslá smotana, 20 g droždia,1 ČL cukru,1 ČL soli, trošku mlieka, strúhaný syr

POSTUP PRÍPRAVY

Rozpustenú Heru dáme do misy a pridáme bryndzu a na hrubšie postrúhanú Nivu. Zmiešame a prysypeme múku, smotanu, žĺtok, soľ a nakoniec kvások. Je to taká tuhšia hmota.
(Z droždia, 1 ČL cukru a trošky mlieka urobíme kvások.)
Cesto necháme odpočívať v chladničke do druhého dňa. Ak sa ponáhľame, môže to byť aspoň 1 hodina.
Vykrajujeme pagáčiky alebo menšie jednohubky, radielkom môžeme robiť tyčinky...pred pečením potrieme bielkom, posypeme strúhaným syrom, sezamom, rascou... a pečieme pri 225°C asi 20 minút.
<< Kuracie stehna VYBORNE!!!!! | Bryndzovo - nivové pagáčiky | Gyros kuracie pečienky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu