
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Renata J. (zara343) ID 61637 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Bryndzovo - nivové pagáčiky[ recept č. 25294 zo dňa 31.3.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 250g Hery alebo Palmarinu, 150 g bryndze, 500g hladkej múky, 1 vajce, 150 g syru Niva, 1 kyslá smotana, 20 g droždia,1 ČL cukru,1 ČL soli, trošku mlieka, strúhaný syr POSTUP PRÍPRAVY Rozpustenú Heru dáme do misy a pridáme bryndzu a na hrubšie postrúhanú Nivu. Zmiešame a prysypeme múku, smotanu, žĺtok, soľ a nakoniec kvások. Je to taká tuhšia hmota. (Z droždia, 1 ČL cukru a trošky mlieka urobíme kvások.) Cesto necháme odpočívať v chladničke do druhého dňa. Ak sa ponáhľame, môže to byť aspoň 1 hodina. Vykrajujeme pagáčiky alebo menšie jednohubky, radielkom môžeme robiť tyčinky...pred pečením potrieme bielkom, posypeme strúhaným syrom, sezamom, rascou... a pečieme pri 225°C asi 20 minút. |