
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Lucia J. (sendik) ID 95680 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) "PASTIERA NAPOLETANA" neapolsky velkonocny kolac[ recept č. 25211 zo dňa 29.3.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 300g hladkej muky,150g masla,150g cukru,3 zltka,stipku soli Plnka: 500g tvarohu (jemneho-kremoveho),250g uvarenych krupov alebo ryze(originalny recept je s krupami),200g cukru,150g hrozienok,10g skorice,1/2l mlieka,4 vajcia,4lyzice muky,stipku soli,nastruhana citronova kora POSTUP PRÍPRAVY Z muky,makkeho masla,cukru,zltok a stipku soli vypracujeme cesto,ktore dame odlozit do chladnicky na hodinu.Z mlieka,zltkov,muky,cukru a citronovej kory uvarime husty krem.Nechat vychladnut,pridat domakka uvarene krupy,skoricu.Z bielok,stipky soli vyslahame husty sneh,ktory potom jemne vmiesame do tvarohu.Nakoniec pridame do kremu aj tvaroh a hrozienka. Vyvalame vychladnute cesto asi na hrubku 5mm,vlozime cesto do tortovej vymastenej formy tak aby vycnievala von z formy.Nechame si trochu cesta na ozdobne pasiky.Vlejeme plnku do formy a na vrch poukladame pasiky z cesta.Pecieme pri 180C asi hodinu.Krajame az po uplnom vychladnuti. JE TO PORIADNA MNAMKA A NIELEN NA VELKU NOC!!! |
![]() | Jitka K. (Ika123321) ID 191805 (7.5.2011, 18:22) |
LUCIA VALIGOVA si to Ty? | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |