. .. .. .. .. .. .
. .

KURACIA CIGÁNSKA PODĽA MŇA - RECEPT 24700

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 142116 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


KURACIA CIGÁNSKA PODĽA MŇA


[ recept č. 24700 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia, žemle, biele korenie, olej, korenie kura gril, cibuľa, horčica - varím takmer každý deň a keď som hľadala tip na nenáročné jedlo, môj drahý zahlásil, že si spravíme cigánsku... nijaký recept som nenašla, tak som si vymyslela vlastný

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia nakrájame na tenšie rezne. Do misy dáme olej, biele korenie a korenie kura gril. Do zmesi ponoríme rezne a odložíme do chladničky. Ja som pre krátkosť času marinovala len 20 minút. Potom som si do panvice s hrubým dnom naliala pár lyžíc oleja z marinády - tým, že sú v tom koreniny, to trochu "horí", ale presne to som chcela - vytvoriť takzvaný "kouřový" efekt - takú dymovú chuť. Čiže opečieme prsia, aj cibuľku nakrájanú na kolieska. Potom nasleduje klasika - nakrojenú žemľu potrieme horčicou, vložíme rezeň a cibuľu. Ja som rezne opiekla večer, žemľovú časť som robila ráno a v práci som si dala celú žemľu na minútku do mikrovlnky - bola krásne mäkká a celé to chutilo výborne. Dobrú chuť aj vám.
<< BANÁNOVO-orechový chlebíček | KURACIA CIGÁNSKA PODĽA MŇA | JEDNODUCHÉ SMOTANOVÉ ZEMIAKY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia B. (pantheraa) ID 141908 (17.3.2010, 9:14)
kuraciu cigansku ja robim tak ze kuracie rezne alebo bravcove natriem cesnakom a osolim a sup s nimi do misky s mliekom,necham postat najmenej hodinu ,najlepsie cez noc a peciem na masti....papame s horcicou a zemlou... (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva J. (EBJ) ID 142116 (29.3.2010, 14:36)
vyskusame aj takto, dame vediet :) Dakujem.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu