
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Jana H. (bobenko) ID 2706 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Výborné syrové špirálky z lístkového cesta[ recept č. 24659 zo dňa 15.3.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Lístkové cesto, 120 g strúhaný eidam, 100 g strúhaný parmezán, 1 celé vajce, vegeta, múka na podsypanie POSTUP PRÍPRAVY Lístkové cesto si rozdelíme na polovicu ( kto má to šťastie a veľkú pracovnú dosku, ani nemusí ) poriadne pomúčime cesto aj dosku a na tenúčko rozvaľkáme. Cesto potrieme vajcom, ktoré sme rozšľahali s vegetou, husto posypeme eidamom aj parmezánom, preklopíme na polovicu a ešte rozvaľkáme natenko. Potom radielkom vykrajujeme pásiky široké asi cca 3 cm, pásy budú dlhšie, kľudne ich po dĺžke prerežeme na polovicu a zamotáme cca 6-8 x do špirálky..dáme na plech na pečenie naredšie od seba, lebo narastú a šup do poriadne vyhriatej rúry cca 190 st..pečieme, kým nedostanú krásnu zlatú farbu. Sú FANTASTICKÉ. Recept je zo staršieho časopisu APETIT |