
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
Estera Š. (esti7) ID 16522 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Syrovo-kelové fašírky pre (ešte stále) zaľúbených:)))[ recept č. 24620 zo dňa 14.3.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Mleté mäsko, kel, tvrdý syr, vajíčka, strúhanka, cesnak, koreniny (kto aké dáva) POSTUP PRÍPRAVY Samozrejme som zabudla nafotiť, ale stačí koniec:). Sú to vlastne klasické fašírky + domäkka uvarený kel a nastrúhaný, resp. mletý:) tvrdý syr. Ja som ho tentoraz pomlela, nechcelo sa mi ešte strúhať. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Mäsko si pomeliete ako na klasické fašírky, pridáte koreniny a všetko, čo dávate do svojich fašírok, domäkka uvarený, vychladnutý kel takisto pomeliete. Kel pustí šťavu, ak je mäso redšie, pridajte strúhanku. Ja múku vôbec nedávam, namiesto nej strúhanku. Nakoniec najemno postrúhaný syr, dnes som ho, ako som spomínala pomlela. A v pohode:) ![]() Fašírky formujeme do tvaru, aký sa nám zachce, obaľujeme v strúhanke a vyprážame. Podávame s čím ľúbime (alebo s kým?). Dobrú chuť:) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |