. .. .. .. .. .. .
. .

Moja bublanina s malinami, rýchla a výborná - RECEPT 24365

ÚČET BOL POZASTAVENÝ
NEÚPLNÁ REGISTRACE
Zuzana C. (Zuzanka1985) ID 132815
.
Oblasť: Partizánske
Registrácia: 16.1.2010
Naposledy: 13.1.2011 12:15
Aktualizácia: 17.1.2010 10:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 14
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Moja bublanina s malinami, rýchla a výborná


[ recept č. 24365 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Moja bublanina s malinami, rýchla a výborná


POTREBNÉ PRÍSADY

3 vajcia.......1,5 salky pr.cukru......2 salky polohr.muky........prasok do peciva.......3lyzice najemno nasekanych mandli alebo vlasskych orechov /pre chut, ale nemusi byt/.......lyzica oleja.......cca 1salka mlieka......moze sa pridat nastruhana citronova kora

POSTUP PRÍPRAVY

Pripravu som mala hotovu za ani nie 15 minut
- zltka oddelime od bielkov. Do zltkov pridame salku /vacsiu/ pras.cukru, prasok do peciva vymiesame dopenista mixerom. Postupne pridavame polohrubu muku-2 vacsie salky a najemno nasekane orechy, pre chut, plus citronovu koru, lyzicu oleja. Cesto bude hutne, tak pridame asi jednu, jednu a pol salky mlieka.
- ruru si predhrejeme na cca 170-175 stupnov, nie viac.
- bielka vyslahame dotuha, tesne pred dokoncenim slahania pridame zvysnu polovicu salky prask.cukru a dokoncime slahanie.
- sneh z bielkov so zvysnym pras.cukrom pridame opatrne a pomaly vareskou alebo lyzicou do hmoty, parkrat premiesame, cesto by malo byt nadychane a malo by sa dat bez problemov vyliat na maslom potrety a mukou vysypany vyssi plech.
- na povrch cesta poukladame ovocie, najepsie drobne, ako su maliny, jahody, ribezle, cernice, mozu byt cerstve, zavarane, zamrazene, co prave mate poruke. Cesto nenechavame prilis dlho vo forme stat aby
bol kolacik pekne nadychany tak ho hned po nasypani ovocia supneme do rury.
- Zvyknem piect najprv odspodu, potom zapnem celoplosne pecenie. Bublaninu peciem asi 1 hodinku, kym nie je povrch hnedkasty, vyskusam drevennou ihlou ci je bublanina hotova. Necham ju este chvilu v otvorenej rure. Az ked vychladne, posypem prask.cukrom...
Je vyborna, rychla a lacna,.... dobru chut :-))
<< orechovo-tvarohový koláčik /s hruškami/ | Moja bublanina s malinami, rýchla a výborná | Kysnuté buchty >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anna K. (klaymanova) ID 50952 (13.3.2010, 19:40)
zuzanka bublaninka zožala uspech akurat dokončena a uz aj ochutnana dakujeeeeeeeeeeeeeeeem (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (8.3.2010, 16:24)
milujeme ovocné koláčiky,mňam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu