končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZVERINA |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) JELENIE STEHNO NA BRUSNICIACH*****[ recept č. 24215 zo dňa 4.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Jelenie stehno,olej,soľ,jalovec,bobkový list,mrkva,petržlen,zeler,cibuľa,citron,brusnice,šľahačková smotana,cukor POSTUP PRÍPRAVY Jelenie stehno pokrájame na plátky,narežeme zľahka kraje,aby sa pri pečení nekrútili.Osolíme a opečieme prudko na rozpálenom oleji z oboch strán.Mäso vyberieme na tanier a na panvicu dáme zeleninu nakrájanú na kúsky.Mäso dáme naspäť,pridáme pol citrona aj s kôrou,bobkáč a borievky tam šupneme tiež,podlejeme vodou,zakryjeme a dusíme v rúre.Občas pozrieme,aby nám neprihorelo a nerozvarilo sa.Ak je treba,podlejeme(môžeme aj vývarom).Hotové mäso vyberieme,bobkáč a citron vyhodíme a zeleninu rozmixujeme.Pridáme šľahačku,necháme prevrieť .Vložíme brusnice(radšej zavarené)a dochutíme citronovou šťavou a cukrom. Podávame s knedľou,mäsko prelejeme omáčkou a ozdobíme plátkom citrona,na ktorý sme šupli kopček brusníc. Omáčka sa nezahusťuje múkou-nerobíme krupicu- len zeleninou,takže nešetríme.Mrkvy dávame toľko ako ostatnej zeleniny spolu. DOBRU CHUT |
Mária P. (Mayka) ID 13577 (29.1.2011, 13:00) | |
skusim | |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (29.1.2011, 20:34) | ||
moja dcéra toto jedlo miluje | ||
ODPOVEDAŤ |
Lenka L. (Rea666) ID 132298 (7.3.2010, 19:57) | |
Hmmm lahodka | |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 17:46) | ||
dobehni,máme v mraziaku,spravím | ||
ODPOVEDAŤ |