
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Renata T. (Rencsa) ID 4948 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Kuracie soté so syrom s modrou plesňou[ recept č. 241 zo dňa 18.7.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500 g kuracích pŕs, 1 plechovka šampiňónov v náleve, 50 g syru s modrou plesňou, 100 g tvrdého syra na strúhanie, 250 ml smotany na varenie, korenie, 1 kocka slepačieho bujónu, olej, cestoviny POSTUP PRÍPRAVY Šampiňóny zľahka orestujeme, prilejemedáme k nim nálev zo šampiňónov, slepačí bujón a mierne podusíme. Kuracie prsia okoreníme, potrieme olejom a ugrilujeme do zlatista. Ugrilované mäso nakrájame na pásiky, pridáme ku šampiňónom a dusíme. Na kuraciu zmes so šampiňónmi pridáme rozdrobený syr s modrou plesňou a miešame, kým sa syr neroztopí a nespojí sa s mäsom. Nakoniec vmiešame smotanu, ktorú necháme len prebublať, aby sa nezrazila. Soté posypeme nastrúhaným syrom. Ako prílohu podávame cestoviny. |