
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
HOVÄDZIE MÄSO |
Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Chili con carne[ recept č. 23683 zo dňa 18.2.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 porcie °°500g hovädzieho mäsa°°1 cibuľa°°1lyžička hladkej múky°°2 strúčiky cesnaku°°0,5 lyžičky čili korenia °°1lyžička soli°°mleté čierne korenie°°100ml červeného vína°°1kocka mäsového bujónu°°1konzerva nakrá- janých paradajok°°1konzerva fazule v slanom náleve°°olej POSTUP PRÍPRAVY - Cibuľu a cesnak očistíme a pokrájame nadrobno ( cesnak posekáme na menšie kúsky).Umyté a osušené mäso pomelieme. - Na horúcom oleji speníme pokrájanú cibuľu,pridáme pomleté mäso,opražíme a posypeme 1 lyžičkou hladkej múky. - Potom pridáme posekaný cesnak,0,5 lyžičky čili korenia, lyžičku soli a mleté čierne korenie. Podlejeme červeným vínom a mäsovým bujónom a 15 až 20 minút pod pokrievkou dusíme. - K udusenej zmesi pridáme pokrájané paradajky a precedenú,odkvapkanú fazuľu (podľa chuti môžeme pridať aj malú konzervu kukurice ). - Premiešame,podľa chuti osolíme,okoreníme a ešte 10 minút dusíme. - Podávame s chlebom alebo dusenou ryžou. |