
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | SOBASNICA OD JANKY*****[ recept č. 23670 zo dňa 18.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Tmavá fazuľa,údená klobáska,údené koleno,kyslá kapusta,zemiaky,soľ,čierne mleté korenie,bobkový list,rasca,cesnak,voda POSTUP PRÍPRAVY Vopred namočenú fazuľu dáme variť do studenej vody spolu s kolenom a klobásou.Pridáme rascu a bobkáč.Uvarenú klobásu vyberieme,koleno pokračuje vo varení,kým nie je jedlé.,ale chvíľu pred jeho vybraním k nemu pridáme kocôčky zemiakov.Ked zmäknú ,do hrnca,ale už s absenciou kolena,šupneme kyslej kapusty aj so šťavou.Povaríme,aby nám kapustička trocha povolila.Nerozvárame,stačí10 minút. Vložíme kolieska klobásy,obraté mäso z kolienka,ktoré sme úhľadne nakockovali. Polievka má byť kyslá a hustá. Mastné a kožky strčíme v alobale stuhnúť,doma sa vždy najde niekto,komu to chutí. DOBRU CHUT |
![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (22.2.2010, 8:06) |
kto má rád,tak aj kyslá smotana navrch ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |