
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Martina F. (Falkona) ID 9152 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Rizoto so zemiakmi[ recept č. 23524 zo dňa 14.2.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: ryža (podľa počtu osôb), kukurica, 2 väčšie zemiaky, 1 veľká cibuľa, balenie párkov, soľ, korenie, cesnak, sójová omáčka, ľadový šalát, tvrdý syr na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Postup: Cibuľu speníme na oleji, pridáme nastrúhané zemiaky na hrubom struháku, spolu to necháme peniť asi 10 minút, medzitým si uvaríme ryžu, kto ma veľkú panvicu alebo wok, tak do tých zemiakov s cibuľou pridať nakrájané párky, opiecť, pridať k uvarenej ryži, prisypať plechovku kukurice, ochutiť soľou, korením, zaprskať sójovou omáčkou, pridať pretlačený cesnak a zamiešať. Nechať ešte chvíľu pod pokličkou a podávať. Na tanieri posypať strúhaným syrom. Ja k nemu robím ľadový šalát, natrhám na kúsky, pridám trošku vody, za lyžicu dve oleja, posolím, premiešam, je jednoduchý a výborný. |