Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)
Farma na 70-tku
[ recept č. 23430 zo dňa 12.2.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
orechový korpus, parížska šľahačka z horkej čokolády, džem, banány, wi
POSTUP PRÍPRAVY
Orechový korpus: 12 vajíčok, 3 dcl krupicového cukru, 10 lyžíc vriacej vody, 4 dcl hladkej múky, 3 dcl mletých orechov, 1 PDP, 2 dcl oleja Zĺtky vyšľaháme s cukrom a vriacou vodou do peny. Na záver pridáme olej a premiešame.Bielka vyšlaháme s druhou polovicou cukru na stredne pevný sneh potom žĺtkovú zmes opatrne nalejeme do snehu a spojíme. Múku zmiešame s PDP a vsypeme do zmesy. nakoniec primiešame orechy. Pečieme v rúre na 170°C Parížska šľahačka: 8 dcl šľahačky, 30 dkg kvalitnej čokolády, 2 lyžice cukrárskeho kakaa. V troche šľahačky rozmiešame kakaa a čokoládu...miešame kým sa merozpustí....potom prelejeme zvyšnú šľahačku a zmiešame. Dáme na noc do chladničky vychladiť. Potom už len vyšľaháme do tuha.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
|
detajl zvieratiek...pridám aj postup,ale trochu neskôr |
|
korpus rozrežeme na pláty a pokropíme rumovým rozvarom a potrieme džemom |
|
natrieme parížskou šľahačkou |
|
pokladieme banánmi |
|
a zase tak |
|
priklopíme vrchom a dáme zachladiť |
|
a malý tak isto |
|
povrch potrieme maslovo pudingovým krémom a dáme stuhnúť |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 21 (zobrazuje sa 21-21) | << predošlé 1, 2 |
| Katarína K. (katana) ID 41442 (12.2.2010, 17:03) |
super zvieratká sú milunké |
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 21 (zobrazuje sa 21-21) | << predošlé 1, 2 |