. .. .. .. .. .. .
. .

PIZZA - ŠKORICOVNÍKY - Cesto bez kysnutia - RECEPT 2335

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

PIZZA

ID 16732 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


PIZZA - ŠKORICOVNÍKY - Cesto bez kysnutia


[ recept č. 2335 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 biely jogurt, 1 kg hladkej múky, polovičku droždia, trošku soli a cukru, 1 dcl oleja, mlieko 3 dcl aj viac podľa potreby....

POSTUP PRÍPRAVY

- z uvedených surovín vypracujeme cesto, toho mlieka dáme toľko aby sa nelepilo cesto na ruky
- cesto hneď rozdelíme na 4 plechy, a ďalej klasika....obložíme podľa chuti...čo chladnička dá...
- cesto aj po vychladnutí je mäkučké
- cesto je dobré aj na škoricovníky ... vtedy rozvaľkané cesto posypeme zmesou škorice s cukrom, zvinieme a nakrájame na kolieska...slimáčikov poukladáme na pomastený plech, potrieme olejom a upečieme, potom už len pocukríme
<< +++Jenoduchá štrúdľa (bez lístkového cesta)+++ | PIZZA - ŠKORICOVNÍKY - Cesto bez kysnutia | Vynikajúci zemiakový zákusok-BEZ MÚKY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu