. .. .. .. .. .. .
. .

Snehove pusinky s citronovym kremom - RECEPT 23264

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.7.2018 9:04
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0

CUKROVINKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)


Snehove pusinky s citronovym kremom


[ recept č. 23264 zo dňa  ]


Snehove pusinky s citronovym kremom


POTREBNÉ PRÍSADY

4 bielka, stipka soli, 240 g kryst. cukru, 4 PL citronovej stavy, 1 KL (kopcovita) Solamyl( v mojom pripade Cornflour) Krem: 200 g mascarpone, cca 150 g citronoveho kremu (pozri predchadzajuci recept Lemon curd)

POSTUP PRÍPRAVY

Zvysili sa mi bielky , nuz musela som ich nejako vyuzit. Okrem toho ma dnes zvozila moja draha sestricka za predchadzajuci recept, tak som sa musela "pochlapit" a uverejnit nieco lepsie ako v minule. A ze je to dobre, to skonstatovala aj moja draha polovicka a pre mna to je to najlepsie uznanie, ake sa mi za moju snahu moze dostat. Takze:

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

bielka vyslahame so stipkou soli. Slahame az su pekne biele. Pridavame po lyziciach kryst. cukor, stale slahame
pridame 4 PL citronovej stavy, opat dobre slahame a nakoniec pridame 1 KL Solamylu , opat dobre preslahame
dobre vyslahany tuhy sneh naplnime do cukrarenskeho vrecka a na plech vylozeny papierom na pecenie robime pusinky
pusinky susime pri 90 stupnoch cca 2 hod. Ak nechcete velmi suche, tak mozete pri 120 stupnoch asi 80-90 minut. Ja som si takto pomohla. V rure mam dva rosty a este jeden z pekaca som si polozila krizom cez plech a takto sa mi vmestili 3 plechy do rury. Ten treti, vrchny je trochu mensi, preto sa mi vmestil krizom
pusinky po upeceni (ususeni) by sa mali pekne dat oddelit od papiera na pecenie
200 g mascarpone vymiesame s doma vyrobenym citronovym kremom cca 150 g, monzstvo zavisi od toho aky kyselkavy krem chcete, dobre vymiesame. Ja som strcila asi na 10-15 min do mraznicky, aby trochu stuhol. Malou lyzickou som nabrala trochu kremu a plnila pusinky
pusinky pripravene na plnenie kremom
naplnime kremom a potom sa uz len napchavame:) Naplnene pusinky, ak postoja su velmi jemnucke, takze by som povedala, ze su urcene na rychlu konzumaciu, resp. plnit pred pred podavanim


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Lemon curd - citronovy krem | Snehove pusinky s citronovym kremom | Pavi chvost >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24)<< predošlé 1, 2
Jarmila M. (Jarmila50) ID 61703 (8.2.2010, 6:26)
Adrianka, síce vyzerajú ako z cukrárne, ale chutia určite lepšie a s takouto plnkou ich asi ani nerobia *-) Lemon curd majú v zahraničí aj hotový, u nás som ho nevidela. Vďaka za recept (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (8.2.2010, 20:30)
Jarmilka maju, maju. V UK su ich plne obchody, ale tie kupne su take maslove a take brrrrrrrr. Toto nema chybu. Som velmi rada, ze som objavila tento recept. A samozrejme, kedze ako ja hovorim stoji zato, vdacne posuvam dalej, aby ste mohli aj vy skusat (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (8.2.2010, 3:33)
AKO z cukrárne (Y) (Y) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (7.2.2010, 23:57)
(L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (7.2.2010, 23:36)
jáj,tie vyzerajú (zajic) (zajic) (zajic),dala by som si ..á hneď 8o| .... (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu