. .. .. .. .. .. .
. .

Bazalkovo-coko bonbony - RECEPT 23079

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.7.2018 9:04
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0

CUKROVINKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Bazalkovo-coko bonbony


[ recept č. 23079 zo dňa  ]


Bazalkovo-coko bonbony


POTREBNÉ PRÍSADY

200 g bielej cokolady, 1 PL susenej bazalky, 1 KL kryst. cukru, 100 ml slahackovej smotany. praskovy cukor na obalovanie

POSTUP PRÍPRAVY

Tak urcite nemozem povdat, ze toto je to najlepsie, co som v zivote jedla. No urcite mozem povedat, ze je to prinajmensom velmi, velmi zaujimava a zvlastna chut. Kde si som v komentaroch citala (lutujem, uz nepamatam kto to bol), ze fici na bazalke. Tak potom tato cukrovinka je urcene prave pre tych, ktori oblubuju chut bazalky. V spojeni s bielou cokoladou je to na taku bazalkovo sladku notu:) A zase je to o poznani. Kto nevyskusa nepozna:)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1 PL (zarovnanu) bazalky zomelieme s 1 KL kryst. cukru najemno ( opat mozete pouzit eketricky mlyncek na kavu). Nechame prejst varom v 100 ml smotany. Odstavime na 5 minut zo sporaka.
nalameme bielu cokoladu do bazalkovej smotany
cokoladu nad parou rozpustime. Nezohrievame prilis na horuco, obcas premiesame. Asi takato zmes na vznikne
odlozime do chladnicky (ja som spodok misky namocila do studenej vody, aby som ju narychlo ochladila a supla som asi na 10-15 min. do mraznicky, opat pozor, aby nestuhla az prilis lebo by sme nemohli formovat gulky)
zo stuhnutej masy formujeme gulky vo velkosti cca 2 cm
na obalenie pouzijeme praskovy cukor
ulozime do papierovych kosickov . Vraj v uzatvorenej nadobe vydrzia v chladnicke aj dva tyzdne. No neviem, neviem... ze by sa tak dlho nezjedli?


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Citronovo-makove bonbony | Bazalkovo-coko bonbony | Pre vegetarianov - prekladane zemiaky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.2.2010, 13:23)
Kto neskusi, ten nepozna :-) Tak ako som pisala v uvodnom komentari, iste som uz jedla aj lepsie veci v zivote, ale je to prinajmensom velice zaujimava chut (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (4.2.2010, 22:58)
Vuav, zaujimave, ale asi by som bazalku nahradila mätou alebo medovkou ;-) niekedy vyskusam... zeby som sa na valentina pustila do vsetkych troch variant? vsetky ma zaujali ;-) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (4.2.2010, 14:35)
uzasne,ako pre mna.ja ma rada taketo "ine"chute a rada skusam nove narozdiel od mojho manzela,ten je klasik v jedle,no co uz.Az bude niekedy prilezitost isto skusim.Si sikovnica :-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu