. .. .. .. .. .. .
. .

FAZULOVICA S UDENYM KOLENOM***** - RECEPT 23030

melania l. (lararuby) ID 130989
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.1.2010
Naposledy: 28.7.2024 12:32
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 852
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 272
NÁVODY 12

POLIEVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


FAZULOVICA S UDENYM KOLENOM*****


[ recept č. 23030 zo dňa  ]


FAZULOVICA S UDENYM KOLENOM*****


POTREBNÉ PRÍSADY

Tmavá fazula,údené koleno,trocha mrkvy a petržlenu,troška oleja,červená paprika,cesnak,feferonky,soľ, mleté čierne korenie,rasca, vajíčko a múka na domáce široké rezance

POSTUP PRÍPRAVY

Udené koleno umyjeme a dáme variť do vriacej vody spolu s vopred namočenou fazuľou bez vody.Pridáme rascu a feferonky,varíme skoro do mäkka.K tomu šupneme na kolieska nakrájanú mrkvu a petržlen,soľ,korenie a uvaríme.Koleno vyberieme,necháme vychladnúť.Do zohriateho oleja dáme papriku(nešetriť) a vlejeme do hrnca.Dochutíme cesnakom a ak je potrebné,soľou a korením.Z rezancového cesta si nakrájame široké a nie veľmi dlhé rezance,ktoré zavaríme do vriacej fazuľovice.POZOR, varom ju zahustia a staním tiež.Do hotovej pridáme chudé mäsko z kolena,ktoré nakrájame na malé kocky.
Kožu a klingy stočíme do rolky a v alobale necháme stuhnúť.

FAZULOVICA má byť pikantná a červená,žiadne nemocničné jedlo.Podávame s chrumkavým čiernym chlebom.PANI môžu ako druhý chod alobalové prekvapenie a k tomu čipoš papriku alebo horčicu a chlieb.
Nie je to žiadna dieta ,iba ak bodová_ CO VIDIM ,ZBODNEM.

DOBRU CHUT


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

údené koleno a klobása
vývar
fazuľa-tentoraz nie suchá
uvarené kolienko
mrkva a petržlen
s domácimi širokými rezancami


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< HRACHOVA KASA***** | FAZULOVICA S UDENYM KOLENOM***** | ZAPRAVANE HRIBY_KURIATKA_podľa NASHO DEDKA***** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka L. (Rea666) ID 132298 (3.10.2010, 19:46)
(Y) (Y) (Y) Ale sa mi slinky pozbiehali (Y) (Y) (Y) no takto na vecer :-) Ale vyzera super a udene z nej citim az sem (pl)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (4.10.2010, 18:35)
Varila som v sobotu,len sa po nej zaprašilo (F) (F) (F) (K) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (3.2.2010, 11:36)
Že žiadne nemocničné jedlo ;-) Melani, dávaš sem také super echt slovenské dobroty (clamp) (Y) Budem musieť aj ten jazyk vyskúšať, ešte som ho v živote nejedla, ale môže to byť chutné (jidlo) dôverujem Tvojej dlhoročnej kuchárskej praxi (Y) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (3.2.2010, 12:47)
Monika,oplatí sa vyskúšať,je výborný.Ano, ja uprednostňujem slovenské jedlá,hoci sa nevyhýbam ani novotám a experimentom.Ale radšej si dám chlieb s masťou alebo maslom ako tie Ramy ,Veta a iné umelé náhrady s kopou éčiek,ktoré sa tvaria ako maslo.Ozaj,máš tam niekoľko receptíkov,ktoré chcem vyskúšať. (Y) (Y) (Y) (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu