
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) FAZULOVICA S UDENYM KOLENOM*****[ recept č. 23030 zo dňa 3.2.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Tmavá fazula,údené koleno,trocha mrkvy a petržlenu,troška oleja,červená paprika,cesnak,feferonky,soľ, mleté čierne korenie,rasca, vajíčko a múka na domáce široké rezance POSTUP PRÍPRAVY Udené koleno umyjeme a dáme variť do vriacej vody spolu s vopred namočenou fazuľou bez vody.Pridáme rascu a feferonky,varíme skoro do mäkka.K tomu šupneme na kolieska nakrájanú mrkvu a petržlen,soľ,korenie a uvaríme.Koleno vyberieme,necháme vychladnúť.Do zohriateho oleja dáme papriku(nešetriť) a vlejeme do hrnca.Dochutíme cesnakom a ak je potrebné,soľou a korením.Z rezancového cesta si nakrájame široké a nie veľmi dlhé rezance,ktoré zavaríme do vriacej fazuľovice.POZOR, varom ju zahustia a staním tiež.Do hotovej pridáme chudé mäsko z kolena,ktoré nakrájame na malé kocky. Kožu a klingy stočíme do rolky a v alobale necháme stuhnúť. FAZULOVICA má byť pikantná a červená,žiadne nemocničné jedlo.Podávame s chrumkavým čiernym chlebom.PANI môžu ako druhý chod alobalové prekvapenie a k tomu čipoš papriku alebo horčicu a chlieb. Nie je to žiadna dieta ,iba ak bodová_ CO VIDIM ,ZBODNEM. DOBRU CHUT OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() údené koleno a klobása ![]() vývar ![]() fazuľa-tentoraz nie suchá ![]() uvarené kolienko ![]() mrkva a petržlen ![]() s domácimi širokými rezancami OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Lenka L. (Rea666) ID 132298 (3.10.2010, 19:46) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (4.10.2010, 18:35) |
Varila som v sobotu,len sa po nej zaprašilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (3.2.2010, 11:36) |
Že žiadne nemocničné jedlo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (3.2.2010, 12:47) |
Monika,oplatí sa vyskúšať,je výborný.Ano, ja uprednostňujem slovenské jedlá,hoci sa nevyhýbam ani novotám a experimentom.Ale radšej si dám chlieb s masťou alebo maslom ako tie Ramy ,Veta a iné umelé náhrady s kopou éčiek,ktoré sa tvaria ako maslo.Ozaj,máš tam niekoľko receptíkov,ktoré chcem vyskúšať. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |