
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Vrkoč bez kysnutia a s plnkou podla želania[ recept č. 23025 zo dňa 2.2.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hladkej múky 2 kocky droždia 100 g prášk. cukru 2 kavove lyžičky soli 4 dcl mlieka 1 prášok do pečiva 6 PL oleja sneh z 3 vajec plnka pudingová: 1 l mlieka 4 čokoládové pudingy 300 g kryšt. cukru 5 PL kakaa 1/2 palmarínu dať do teplého pudingu a vymiešať Plnka maková : 150 g mletého maku 100 g kryšt. cukru obariť vriacim mliekom a vymiešať konzistencia hustejšia kaša Plnka orechová: 150 g mletých orechov 100 g kryšt. cukru obariť vriacim mliekom a vymiešať mlieka tolko aby vznikla hustejšia kaša ,ktorá sa dá natierať POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu vymiesiť aj so snehom z bielkov .Rozdeliť na 8 časti , každú časť vyvalkať a natrieť lubovolnou plnkou, zašúlať a po dva splietať vyjdu vám 4 vrkoče. Dať do vymasteného plechu potrieť žltkami a upiecť asi 40 min. keď chytia zlatú farbu sú hotové. Vôbec sa nevysušia a vydržia aj 3 dni. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (21.8.2016, 22:44) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (4.3.2010, 15:33) |
Vyzera super!!!Vyskusam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Želka G. (dzaja26) ID 80145 (upravené 24.2.2010, 22:43) |
Ja tiež mám vyskúšaný s kysnutím, recept tu z mmb, a je vynikajúci - už roky robím kysnuté cestá, aj bez receptu- na záviny napr., ![]() ![]() ![]() ale nemôžem povedať že s kysnutím by to nebolo ono-teda ten pudingoš ![]() možno vyskúšam aj tento a porovnám ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | alena a. (Lilly006) ID 31057 (3.2.2010, 10:34) |
Kraaasny. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
lucia h. (3bitka) ID 69705 (3.2.2010, 9:52) |
presne takto to robím aj ja...žiadne nakysnutie...potom to neni ono.... ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 (3.2.2010, 10:18) |
Lucka ďakujem a suhlasím s tebou že to je pravý pudingoš aj podla mňa je najlepší ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | lucia h. (3bitka) ID 69705 (3.2.2010, 12:21) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (3.2.2010, 8:22) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |