končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Cinnabon alebo škoricové hniezda s polevou z krémového syra[ recept č. 22991 zo dňa 2.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY CESTO : 125ml teplého mlieka, 1 vajíčko, 50g roztopeného masla, 400g hladkej múky, 1/2 lyžičky soli, 60g cukru, droždie PLNKA : 100g hnedého cukru, 2 polievkové lyžice mletej škorice, 60g zmäknutého masla POLEVA : 50g lučiny, 150g práškového cukru, 30g masla, vanilka, štipka soli POSTUP PRÍPRAVY Podarilo sa mi nájsť recept na vynikajúce americké cinnabon, tak som hneď vypekala :o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI V teplom mlieku rozmiešamie droždie, vložíme do pekárničky spolu s múkou, rozpusteným maslom a cukrom a vajíčkom. Zapneme program cesto. Vykysnuté cesto je vláčne a veľmi dobre sa sním robí :o) Rozvaľkáme si ho a necháme asi 10 minút odpočinúť. Medzi tým si zmiešame v miske hnedý cukor s mletou škoricou. Cesto natrieme zmäknutým maslom a posypeme škoricovým cukrom. A pekne zrolujeme. Cesto sa nelepí, takže to ide celkom ľahúčko. Rolku si nakrájame na koliečka. A poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a necháme asi 40 minút ešte podkysnúť. Takto vyzerajú tesne pred vstupom do rúry vyhriatej na 180 stupňov. Pečieme ich asi 15 minút. Kým sa pečú, pripravíme si polevu - jednoducho zmiešame lučinu s práškovým cukrom a rozpusteným maslom a dobre vymiešame. Upečené!!!! Počkáme kým čiastočne vychladnú a potom podávame poliate polevou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Katarína M. (Kaciatko.M) ID 110994 (4.9.2011, 13:17) |
vyskúšam! |
ODPOVEDAŤ |
iveta š. (maca.tt) ID 201137 (4.9.2011, 13:03) |
práve som ich upiekla sú fantastické použila som bielu špaldovú múku,vynikajúci recept |
ODPOVEDAŤ |
Petra B. (Petra01) ID 24439 (2.9.2011, 19:59) | |
Ja som to cesto mala take tuhe a po upečení to bolo take suchsie...neviem prečo z Canady nam to priniesla svokra, takze viem ako to ma chutit... | |
ODPOVEDAŤ |
Katarína G. (Katusska11) ID 183895 (27.6.2011, 20:45) |
Bude vadiť ak dám biely cukor????? je to veľmi veľký rozdiel??? Ďakujem |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana Šimkovičová (premamu) ID 58, mimibazar.sk/premamu (28.5.2010, 16:22) | |
Tak TOTO su fakt úúúžasné škoricové hniezda. Výborné. Práve som ich vytiahla z rúry a ešte jedno teplé si dala. Samozrejme vyskúšam aj tú polevu ale už takto je to jedna báseň. Nadýchané, sladké, voňavé . Ako vraví môj ocino, je to fajnota prenesmierna PS: ten recept na škoricové hniezda som videla už dávnejšie ale až tvoje foto ma nalákali ho aj vyskúšať |
|
ODPOVEDAŤ |
Aneta S. (ssassanka) ID 40362 (2.2.2010, 14:07) | |
uzasne! | |
ODPOVEDAŤ |
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (2.2.2010, 13:40) | |
Dievcata DAKUJEM je to vyborne papnicko, vyskusajte | |
ODPOVEDAŤ |
Marika S. (finka) ID 64179 (2.2.2010, 13:19) | |
Toto musí byť fajnotáááááá |
|
ODPOVEDAŤ |
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (2.2.2010, 13:19) | |
paráááááda | |
ODPOVEDAŤ |
jana j. (Janushinka) ID 30839 (2.2.2010, 13:10) |
joj, fajne to vyzerá hneď by som si dala... asi už konečne aj ja také škoricové vyskúšam, zatiaľ som sa vždy bála, aby to nebolo suché, ale toto veru nevyzerá byť |
ODPOVEDAŤ |
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (upravené 2.2.2010, 13:40) | ||
Jani, neboj, nebude to suche, pecu sa len chvilku a ked cesticko dobre natries maslo, tak budu eno nuno | ||
ODPOVEDAŤ |
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (2.2.2010, 11:57) | |
Natalka,nadherna velmi podobny recept tu ma aj Matka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7162&user=9033....ale su naozaj uzasne,nie raz som robila,takze stoja za pripomenutie | |
ODPOVEDAŤ |
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (2.2.2010, 12:00) | ||
Jeeej dokelu Matkin recept som nevidela....to ma mrzi | ||
ODPOVEDAŤ |
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (2.2.2010, 12:54) | |||
aale,nema ta co mrziet... krasnych fotiek a skvelych receptikov nie je nikdy dost | |||
ODPOVEDAŤ |
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (2.2.2010, 13:11) | ||||
Mati zistila som, ze ten nas recept je identicky len ja som robila z 1/2 davky.....asi sme mali ronaku americku inspiraciu | ||||
ODPOVEDAŤ |