
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) BULGUROVO-SOSOVICOVE LOPTICKY NA HLAVKOVOM SALATE (aj do 90 DD)[ recept č. 22784 zo dňa 29.1.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY A znova prikladam nieco pre milovnicky bulguru. 250g cervenej sosovice* 250g bulguru* 1 zelena cibulka* 2 PL olivoveho oleja* 1 PL paradajkoveho pretlaku* 2 PL nasekanej petrzlenovej vnate* stava z 1 citrona* sol,MCK,Chili podla chuti* Salatove listy a citron na stvrtky na ozdobu a dokyslenie POSTUP PRÍPRAVY Sosovicu oplachnite a nechajte odkvapkat.Potom ju uvarte v hrnci s 3/4 l vody a prikryte varte asi 30min.Medzitym si nasekajte zelenu cibulku na jemne kruzky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() po pol hodine varenia sosovicku odstavte, pridajte take iste mnozstvo bulguru,dobre premiesajte a nechajte 10 minut naboptnat ![]() na panvici si rozpalte olivovy olej a najemno nakrajanu cibulku na nom zlahka orestujte a pridajte paradajkovy pretlak.Kratko spolu poprazte ![]() pridajte to k sosovicovej zmesi,dostatocne premiesajte a nechajte ochladnut ![]() potom pridajte nasekanu vnatku,sol,MCK,chili a stavu z citrona.Miesanim vsetky ingrediencie dobre spojte,ochutnajte,pripadne podla chuti dochutte.ja davam vzdy bohato citronovej stavy ![]() zo zmesi tvorte male lopticky ktore ukladajte na listami hlavkoveho salatu oblozenu misu ci tanier ![]() podavame vychladene so stvrtkami citronu,ktore sluzia na pokvapkanie pred papkanim, aby sme osviezili chuteeeeeeeee.Ja podavam vzdy aj syty zeleninovy salat a hrianky.Mozno na to budete pozerat ako to treba jest.Mozete aj vidlickou,ale je to mäkksie,takze skuste tento zlepsovak, ze si odtrhnete listy hlavkoveho salatu ,vezmete nim lopticku, ktoru si citronom takto v ruke pokvapkate a sup do pusy.Budete mat orientalny vecer.skvelee OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Iveta Š. (miminnka) ID 130186 (30.1.2010, 17:24) |
Slávka tak toto niekedy vyskúšam, vyzerá to veľmi dobre ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (30.1.2010, 18:52) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Darina B. (danda3) ID 104195 (29.1.2010, 16:35) |
Wau, výborný nápad!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (29.1.2010, 17:27) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (29.1.2010, 16:08) |
a co je to bulgur ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (29.1.2010, 17:27) |
Bulgur je naklíčená, upečené a nahrubo alebo najemno pomletá pšenica, veľmi ľahko stráviteľná. Dostať ju v bio obchodoch alebo aj v Kauflande v kútiku zdravej výživy. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (29.1.2010, 15:24) |
juuuj Slávka - týmto receptíkom sa rada nechám niekedy inšpirovať ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (29.1.2010, 17:24) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (29.1.2010, 13:54) |
mnam,mnam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (29.1.2010, 14:05) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |