Miriam B. (MiaLia) ID 12273 |
 |
mimibazar.sk/MiaLia |
Bazárik v Čechách |
Oblasť: Šaľa |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 27.2.2007 |
Naposledy: 17.8.2016 23:43 |
Aktualizácia: 15.2.2016 9:56 |
|
|
|
ceny veci su pevne, nezjednavajte prosim. zlavy davam pri odbere viac kusov.
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)
Hovadzie masko na vinovej omacke so smotanou
[ recept č. 22370 zo dňa 17.1.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
chude hovadzie maso, sampinony, slahackova smotana, 200 ml bujonu, 150 ml cerveneho vina, konzervu lupanych paradajok, bazalka, maslo, cukor, sol, korenie, olivovy olej, muka
POSTUP PRÍPRAVY
omacku si pripravime nasledovne: roztopime maslo, pridame muku a zalejeme bujonom a vinkom. pomaly varime 15 minut, potom pridame paradajky, cukor podla chuti (ja som dala 2 PL), nasekanu bazalku a varime pri nizkej teplote dalsich 30 minut.
maso naklepeme, nakrajame na tenucke rezanceky a opecime na oleji, pridame sampinony a chvilu opekame. zalejeme rozmixovanou omackou a varime kym masko zmakne. ochutime solou, koreniem a zalejeme smotanou v ktorej sme rozmiesali 1 PL muky. nechame prejst varom a je to hotovo.
vhodnou prilohou su cestoviny alebo ryza |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (18.1.2010, 13:38) |
skoro presne takto robím Stroganov akurát s bielym vínom, tá omáčka je božská  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (18.1.2010, 16:25) |
Boze baby nerobte mi chutky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Miriam B. (MiaLia) ID 12273, mimibazar.sk/MiaLia (18.1.2010, 16:01) |
ano, ta vinova omacka je bozska a da sa pouzit aj do inych jedal  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Ivana C. (ivkaa4) ID 316507 (4.10.2015, 16:05) |
Ahojky prosim ta aka muka tam ide a kolko? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |