. .. .. .. .. .. .
. .

Corn bread - RECEPT 2233

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 4281 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Corn bread


[ recept č. 2233 zo dňa  ]


Corn bread


POTREBNÉ PRÍSADY

1 hrncek kukuricnej muky * 1 hrncek preosiatej polohrubej muky * 2 PL cukru * 4 cajove lyzicky prasku do peciva * 1/2 cajovej lyzicky soli * 1 vacsie vajce * 1 hrncek plnotucneho mlieka * 1/3 hrnceka kyslej smotany * 1/4 hrnceka rastlinneho oleja *

POSTUP PRÍPRAVY

Prikladam dalsi recept z kukuricnej muky. Prvy krat som ho ochutnala az v Amerike, a odvtedy patri k mojim oblubenym priloham. Vzdy siahnem po nom ako prvom : ) Corn bread sa pouziva ako jedna z priloh k pecenemu masu. Videla som ho uz v roznych formach, pouzite hocijaku formu aku doma najdete. (napr. muffin, forma na biskupsky chlebik, ci len obycajna stvorcova....Ma chut nieco medzi slanym a sladkym, jednoducho je jedinecny.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Tento recept je naozaj ,,easy ''. Vsetky ingrediencie zmiesame spolu v jednej mise, najlepsie elektrickym mixerom.
dolezite je aby forma bola dobre vyzana tukom. Pripravenu zmes vlejeme do formy ( hocijaka, tu sa casto pouziva muffinova ) a pecieme pri 220 stupnoch az do zlatista.
....uz len to masko nam chyba : )
...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Čalamáda | Corn bread | Jednoduché vanilkové rožky-aj keď sa neblížia Vianoce >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (5.10.2007, 20:11)
Ahoj Dari, tak sa idem priznať k činu. Mala som na tento chlebíček ohromnú chuť, tak som si ho spravila. Keďže som kukuričnú múku doma nemala a čítala som si tu komentáre, tak som sa vypravila do obchodu a kúpila som tú hrubú. Keď som si chlebík upiekla a naservírovala , ohromne mi to chrúmalo pod zubami a potom čítam na návode, že kukuričná krupica 8o| 8o| (smich) (smich). Tak to je, keď majú v obchode aj múku aj krupicu a ja vezmem tú "hrubú" do ruky. Ale inak chuť to malo super. Pridala som si do cesta za hrsť slnečnice a bolo to fajn. (Y)
ODPOVEDAŤ
Daria M. (usa) ID 4281, mimibazar.sk/billy (5.10.2007, 22:08)
Ahoj Luci ! Mam radost, ze si recept vyskusala. Pred dvoma dnami som ho mala v restauracii, tak som analyzovala a pridala by som do toho mojho receptu viac cukru. Bol viac sladky ako slany. Tiez pod zubami chrumal, mam pocit, ze bol urobeny pol na pol hruba a jemna kukuricna muka. Tu sa ta muka z ktorej sa robi vola Corn meal a je to podla mna krupica. Tak to ma byt. Ale ja by som dala druhy krat pol na pol. (jidlo) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (5.10.2007, 22:25)
Dari, ja to nabudúce vyskúšam z tej jemnejšej. (PL) A tie slnečnicové semienka mi tam tiež sadli. (jidlo) (L) (L) (hello) A ešte sa niekedy chystám na tú Tvoju srdiečkovú čokoládovú tortu. Čokoládu ja naozaj môôôôôôôôžem.Len mi chýba taká super forma.
ODPOVEDAŤ
Daria M. (usa) ID 4281, mimibazar.sk/billy (5.10.2007, 22:39)
:-) :-) :-)Tak ta torta bola velky uspech :-) :-) :-) my nie sme moc na tie farebne umeliny, tam su same dobre veci :-P (L)
ODPOVEDAŤ
Erika Dirdová (serafina) ID 16771 (13.9.2007, 9:03)
(Y) (Y) (Y) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Elena Š. (*ela*) ID 4972 (12.9.2007, 17:48)
Dopečené pred pár minútami, "ochutnala" som už 2 kúsky - ešte teplé. Je to super! (Y) (Y) (Y) Tá mierne nasladlá chuť mi sadne. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Daria M. (usa) ID 4281, mimibazar.sk/billy (12.9.2007, 18:10)
Elenka (Y) (Y) (Y) Je to zaujimava chut, vsak ? Postupne doplnim recept na pecene masko k tomu, pecene fazule... (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Elena Š. (*ela*) ID 4972 (12.9.2007, 23:02)
Dari, máš pravdu, je to zaujímavé a mňam. :-P Mali sme to na večeru a chutilo nám to všetkým štyrom. (Y) Na receptík s pečenými fazuľami sa už teším, fazuľu máme radi, vlastne všetky strukoviny. Už dávnejšie som si všimla u Teba v receptoch fazuľu na kubánsky spôsob, tak zajtra ju máme. ^o)
ODPOVEDAŤ
Daria M. (usa) ID 4281, mimibazar.sk/billy (11.9.2007, 15:04)
Martinka, v tomto recepte je ta hruba. :-)
ODPOVEDAŤ
Martina K. (nojmanka) ID 618, mimibazar.sk/nojmanka (11.9.2007, 14:57)
Smiem sa spytat aka kukuricna muka tam ide? Moze byt hladka? :-) Dik.
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (11.9.2007, 14:36)
Darijka táto dobrôtka sa mi páči keby žila moja babinka určite by jej to chutilo ona zbožňovala recepty z kukuričnej múky (Y) (Y) (Y) (Y) dnes to neviem spraviť nakoľko nemám takúto múku ,ale ak nezabudem zajtra kúpim potom vložim komentárik a zároven aj foto (Y) (F) posielam (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K)
ODPOVEDAŤ
Daria M. (usa) ID 4281, mimibazar.sk/billy (11.9.2007, 14:54)
Ahoj Deni ! :-) Som zvedava co povies . Stale myslim na tvoje zemiakove gulky plnene masom. To je taky akcny recept, ale mam na neho hroznu chut. Vcera som urobila prvy krok, dokupila som kyslu kapustu, ostatne mam, uz len vybrat z garaze masinku na spracovanie cesta. Potom dam vediet. Pa (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu