. .. .. .. .. .. .
. .

Zemiakové pusinky - RECEPT 22208

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 47637 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Zemiakové pusinky


[ recept č. 22208 zo dňa  ]


Zemiakové pusinky


POTREBNÉ PRÍSADY

700 g zemiakov, soľ, 50 g masla Rajo, 2 žĺtky, štipka muškátového kvetu, 50 g parmezánu, 1 lyžica petržlenovej vňate

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky ošúpte a uvarte v osolenej vode. Ešte horúce ich rozmixujte. Do pyré vmiešajte maslo a žĺtky. Ochuťte soľou, muškátovým orieškom a vmiešajte nastrúhaný syr. Po vychladnutí primiešajte jemne nasekanú petržlenovú vňať. Plech vyložte papierom na pečenie. Zmes naplňte do cukrárskeho sáčku a nastriekajte na papier pusinky. Vložte do predhriatej trúby a pri 210 stupňoch C pečte asi 12 minút.
<< Indická chuťovka (potato and onion bahji) | Zemiakové pusinky | Čerešňová bublanina s tyčinkou Margot >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (30.12.2015, 20:08)
(Y) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (jajas) ID 2470 (30.12.2015, 12:16)
robila som k bravčovej panenke, výbornéééé, vrelo odporúčam
Nedala som musk.kvet, ale nastruhany oriesok a petr.vnat som nedala vobec, ale ten parmezan a musk.oriesok urobili vybornu chut
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (7.8.2010, 19:34)
(Y) (zajic) (zajic) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (17.1.2010, 15:48)
aj ja to poznám ako prílohu, v nemecku to je klasický polotovar v mrazaku..
ale toto vyzerá neuveriteľne fajne! (Y) vyskúšam!
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (14.1.2010, 10:53)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20454
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (12.1.2010, 16:28)
určite budú v nedeľu mňam (hello)
ODPOVEDAŤ
Alexandra O. (Alexa11) ID 4164, mimibazar.sk/alexa11 (12.1.2010, 15:34)
toto by ma nenapadlo ale môže to byť dobré (Y)
ODPOVEDAŤ
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (12.1.2010, 15:15)
a papa sa to ako kolacik vlastne, alebo je to ako priloha?
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (kava4) ID 47637 (12.1.2010, 15:31)
Ako komu chutí, sú dobré aj samé len tak bez ničoho, ale my ich zvykneme robiť skôr ako prílohu, napr. k šťavnatému mäsku.
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (12.1.2010, 15:03)
úchvatné (Y) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu