končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Katarína B. (kava4) ID 47637 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Zemiakové pusinky[ recept č. 22208 zo dňa 12.1.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 700 g zemiakov, soľ, 50 g masla Rajo, 2 žĺtky, štipka muškátového kvetu, 50 g parmezánu, 1 lyžica petržlenovej vňate POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky ošúpte a uvarte v osolenej vode. Ešte horúce ich rozmixujte. Do pyré vmiešajte maslo a žĺtky. Ochuťte soľou, muškátovým orieškom a vmiešajte nastrúhaný syr. Po vychladnutí primiešajte jemne nasekanú petržlenovú vňať. Plech vyložte papierom na pečenie. Zmes naplňte do cukrárskeho sáčku a nastriekajte na papier pusinky. Vložte do predhriatej trúby a pri 210 stupňoch C pečte asi 12 minút. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (30.12.2015, 20:08) |
ODPOVEDAŤ |
Jana S. (jajas) ID 2470 (30.12.2015, 12:16) | |
robila som k bravčovej panenke, výbornéééé, vrelo odporúčam Nedala som musk.kvet, ale nastruhany oriesok a petr.vnat som nedala vobec, ale ten parmezan a musk.oriesok urobili vybornu chut |
|
ODPOVEDAŤ |
Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (7.8.2010, 19:34) |
ODPOVEDAŤ |
Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (17.1.2010, 15:48) | |
aj ja to poznám ako prílohu, v nemecku to je klasický polotovar v mrazaku.. ale toto vyzerá neuveriteľne fajne! vyskúšam! |
|
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (rikinka) ID 16490 (14.1.2010, 10:53) | |
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20454 | |
ODPOVEDAŤ |
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (12.1.2010, 16:28) | |
určite budú v nedeľu mňam | |
ODPOVEDAŤ |
Alexandra O. (Alexa11) ID 4164, mimibazar.sk/alexa11 (12.1.2010, 15:34) | |
toto by ma nenapadlo ale môže to byť dobré | |
ODPOVEDAŤ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (12.1.2010, 15:15) | |
a papa sa to ako kolacik vlastne, alebo je to ako priloha? | |
ODPOVEDAŤ |
Katarína B. (kava4) ID 47637 (12.1.2010, 15:31) | ||
Ako komu chutí, sú dobré aj samé len tak bez ničoho, ale my ich zvykneme robiť skôr ako prílohu, napr. k šťavnatému mäsku. | ||
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (12.1.2010, 15:03) | |
úchvatné | |
ODPOVEDAŤ |