ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Indonézske rezance
[ recept č. 22077 zo dňa 8.1.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
40 dkg kuracieho mäsa 5 dkg masla 2 lyžičky curry 1 lyžička čerstvého zázvoru (resp. štipka prášku) 40 dkg rôznej zeleniny (alebo čínsky mix) 2 kolieska ananásu 1 lyžica hrozienok 1 dl smotany na šľahanie 0,5 dl vodky 4 šampiňóny 50 dkg ázijských rezancov , Soľ, korenie
POSTUP PRÍPRAVY
Mäso nakrájame na rezance a v masle ich opražíme do zlatistej farby Uvaríme rezance Na menšie kúsky nakrájanú zeleninu pridáme k mäsu, pridáme korenia a pri stálom miešaní pražíme niekoľko minút K mäsu prilejeme vodku, ktorú následne zapálime, kocháme sa v krásnom ohni, pričom narýchlo odstraňujeme wok z horáka Keď oheň uhasol prilejeme smotanu, pridáme ananás a hrozienka a následne všetko premiešame s cestovinou. |
Lubica M. (Bodylubi) ID 131217 (9.1.2010, 14:58) |
toto vyzerá výborne, určite vyskúšam |
ODPOVEDAŤ |
| Lucia J. (lucisek) ID 6057 (8.1.2010, 20:25) |
Mnaaaaaaaaam, hned by som si dala |
ODPOVEDAŤ |