. .. .. .. .. .. .
. .

Vianočné jemné pečivo obaľované v cukre - RECEPT 21853

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

VIANOČNÉ CUKROVINKY

ID 3524 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)


Vianočné jemné pečivo obaľované v cukre


[ recept č. 21853 zo dňa  ]


Vianočné jemné pečivo obaľované v cukre


POTREBNÉ PRÍSADY

250g (jedno balenie) CERY 500g múky hladkej 250ml smotany na šľahanie a obaľovanie práškový cukor + vanilkový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

DIevčatá tento receptík mám od mojej kamošky a kolegynky Ajky (Andrea Mátušová (SaS) ID 6863 )
tá ho sem ešte nestihla dať tak to urobím ja.
JE SKVELÝ a hlavne jednoduchý a chutí výborne - robila som ho dnes prvý raz a vydaril sa.

takže k postupu :

Do misky si dáme Ceru nakolko je trošku tuhšia je dobré si ju na strúhadle postrúhať.Lepšie sa s ňou potom pracuje.Pridáme múku (postupne) a tiež smotanu na šľahanie .Vypracujeme hladké cesto .Trošku to trvá,ale vydržte to a na koniec uvidíte skvelý MŇaMKY výsledok.
Cesto nechajte oddýchnuť v chladničke ja som ho tam nechala celú noc.

Potom na pomúčenej doske rozvaľkáme a vykrajujeme formičkou tvary a upečieme.POZOR cesto nech nie je príliš tenké,lebo sa Vám koláčiky spália.

Ešte teplé obaľujeme v cukre a dáme potom do krabičky a uložíme.

Mne z jedného cesta vyšlo cca koláčikov na 2,5 plechu.

Prajem dobrú chuť


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

toto sú naše ingrediencie na jemné koláčiky
................ ceru nastrúhame na strúhadle................
.............. odvážime si múku a vypracujeme cesto ........
....... cestíčko je vypracované a môžeme ho dať do chladničky odpočinúť .........
... na doske som si cesto rozvaľkala a vykrajovala tvary.......
... poukladáme na plech a vo vopred predhriatej rúre upečieme .......
... ešte horúce obaľujeme v práškovom cukre spolu s vanilkovým .....
.........tak toto je výsledný efekt a sú skutočne PERFEKTNÉ......... ******* DOBRÚ CHUŤ************ Ajka vďaka za skvelý recept


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Marhuľove kocky | Vianočné jemné pečivo obaľované v cukre | Silvestrovský Boršč >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Renáta I. (Dobrota) ID 41578, mimibazar.sk/dobrota (1.1.2010, 20:07)
Miška, ja tento recept poznám už veľa rokov - raz bol totiž uvedený na obale s múkou, vyskúšala som a odvtedy ho robievam, lebo je veľmi jednoduchý a chutný. Ale má jednu chybu - bolo pri ňom uvedené, že koláčiky veľmi dlho vydržia, ale to nie je pravda, zjedia sa hneď!!! :-D :-D :-D Vtedy sme sa smiali, že musíme ten recept "reklamovať", lebo koláčiky veru dlho nikdy nevydržia... ;-) ;-) ;-) (Dúfam, že všetci pochopili moju dvojzmyselnosť.. Aby mi nezačali chodiť od vás kadejaké "opravy"... :-$)
(hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Daniela M. (buxticka) ID 133653 (12.12.2015, 11:26)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu