. .. .. .. .. .. .
. .

Kysnuté slané slimáčiky - RECEPT 21820

Jarmila P. (jatea) ID 106659
.
Oblasť: Žiar nad Hronom
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.8.2009
Naposledy: 20.10.2020 19:19
Aktualizácia: 6.7.2010 18:14
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 21
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 32
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Kysnuté slané slimáčiky


[ recept č. 21820 zo dňa  ]


Kysnuté slané slimáčiky


POTREBNÉ PRÍSADY

45 dg hladkej múky, 1/2 dl oleja, 1ČL soli, 3 dl mlieka, 2 PL kryšt. cukru, 4 dg, droždia, Plnka: 12,5 dg masla, 1 žĺtok, 1 ČL soli, rozotretú plnku posypeme vegetou, alebo 10 dg masla, 10 dg strúhaného syra NIVA.

POSTUP PRÍPRAVY

Klasicky si urobíme cesto, ktoré necháme vykysnúť. Potom ho rozdelíme na 3 bochníčky, a každý vyvaľkáme na 3 mm.
Suroviny na plnku si dobre rozmiešame, ja som teraz použila maslo a Nivu.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


vyvaľkané cesto


každé zvlášť potrieme pripravenou plnkou


zrolujeme, potrieme bielkom a posypeme makom, sézamom,rascou


pokrájame na lichobežníky a poukladáme na plech. Pečieme pri teplote 175 st.C 15 - 17 minút.


a máme ich upečené



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Zabíjačková - hurková kaša | Kysnuté slané slimáčiky | Orechové kocky s francúzskou šľahačkou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Andrea N. (ruzicka) ID 17646, mimibazar.sk/ruzicka (10.5.2010, 16:35)
(L) (L) (L) Výborné. Ďakujem za recept. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (10.5.2010, 17:35)
Som rada, že chutili (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (31.12.2009, 19:50)
Toto je moje najobľúbenejšie kysnuté jedlo na slano, mňam. (silvestr2) (silvestr2) (silvestr2) (D) (D) (D) (dance) (dance) (dance)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (31.12.2009, 17:48)
Robíme ich tiež...ale cesnakové |:o)
Do plnky pridávame kóóópec pretlačeného cesnaku a po upečení ich potierame cesnakovou zmesou (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (31.12.2009, 18:00)
aj ja som myslela na cesnak, ale teraz pre návštevu na Silvestra |:o) |:o) |:o) som nechcela riskovať s niečim novým
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu