
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | zapekané hokaido[ recept č. 21723 zo dňa 28.12.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY tekvica hokaido, cesnak, sójová omáčka, soľ POSTUP PRÍPRAVY hokaido nešúpeme, len umyjeme, nakrájame na tenko, na plech dáme alobal, naukladáme tekvicu. spravíme "zálievku" sójovku s pretlačným cesnakom, trochu soli. zalejeme tekvicu a pečieme cca hodinku. čím budú tenšie plátky, tým chrumkavejšie. Kto má rád cesnak, nemusí ním šetriť. |
Helena K. (helka333) ID 78665 (29.12.2009, 9:33) |
Som rada tomuto receptu, hokaido mám každý rok v záhrade, len som robila 2-3 recepty, tento je pre mňa nový. Ďakujem ! Na rok určite vyskúšam. ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (29.12.2009, 11:29) |
nech potom chuti ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (29.12.2009, 8:38) |
mňam, toto je moje obľúbené. takéto tenké plátky nerobievam, tak vyskúšam ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (29.12.2009, 11:29) |
vyskusaj a nech chuti ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |