. .. .. .. .. .. .
. .

Orieškové zliepané kolieska - RECEPT 21397

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

VIANOČNÉ CUKROVINKY

ID 30839 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Orieškové zliepané kolieska


[ recept č. 21397 zo dňa  ]


Orieškové zliepané kolieska


POTREBNÉ PRÍSADY

375g hladkej múky, 200g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 250g masla (hera/palmarín,...), 1 bielok, 125g mletých orechov, výraznejší džem na zliepanie

POSTUP PRÍPRAVY

Zo surovín si vypracujeme hladké cesto, ktoré dáme do chladničky odpočívať na pol hodiny až hodinku. Potom si ho vyvaľkáme na hrúbku približne 3-5mm a vykrajujeme rôzne tvary. takto vykrojené tvary dáme rovno na plech, nemastíme ho, ani papier na pečenie pod neho nedávame. a dáme piecť do vyhriatej rúry na 170°približne 7minút. Vychladnuté kolieska si spájame džemom. Dobrú chuť ;-)
<< Malajská LAKSA s kuracím mäsom a krevetami (Chicken&Prawn Malaysian Laksa) | Orieškové zliepané kolieska | jablkový kysnutý mikuláško >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (15.6.2013, 7:37)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu