. .. .. .. .. .. .
. .

špenátové halušky - RECEPT 2118

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 18788 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


špenátové halušky


[ recept č. 2118 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

polohrubá múka, vajce, špenát soľ.
Omáčka: niva, sladká smotana


POSTUP PRÍPRAVY

halušky už asi každá z nás pozná a možno ich aj občas robíte. Ale dobrá zmena sú aj špenátové halušky, ktoré sa tiež dajú použiť ako príloha ale aj ako samostatné jedlo. Ja ich robím so syrovou omáčkou. Vyskúšajte. Rozmrazený špenát zmiešať s polohrubou múkou, vajcom a soľou. Klasickým spôsobom pripravíme halušky. Nivu alebo aj iný syr rozvaríme v sladkej smotane alebo v mlieku. Ak treba prisolíme. Hotové halušky polejeme s pripravenou omáčkou. Jednoduchý recept a určite ho aj mnohé poznáte a možno že nie. Ak som dala aspoň jednej z vás inšpiráciu na dobrú večeru a ešte vám aj chutilo, tak to mám radosť.
<< SANGRIA PRE SAŠKU | špenátové halušky | Slivková rychlovka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu