
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Dagmar K. (papenanddagy) ID 115427 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Vynikajúci taliansky chlebík[ recept č. 21098 zo dňa 10.12.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600 g polohrubej múky 3 dl mlieka droždie 1 KL cukru 2,5 dl oleja 2 KL soli 5 strúčikov cesnaku 3 vetvičky rozmarínu POSTUP PRÍPRAVY Z vlažného mlieka, droždia a cukru pripravíme kvások. Do múky pridáme kvások, 1,5 dl oleja a osolíme. Necháme ½ hod. kysnúť. Cesto dáme na plech a roztlačíme ho. Z 1 dl oleja, rozmarínu a cesnaku pripravíme zmes, vylejeme ho na cesto a popicháme prstami (poštipkáme). Všetko necháme ½ hod. kysnúť a potom pečieme pri teplote 180 °C/30 minút. |
Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (11.12.2009, 22:28) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |