. .. .. .. .. .. .
. .

TIRAMISU na slovenský sposob - RECEPT 20958

Klaudia R. (kladika) ID 65067
.
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.10.2008
Naposledy: 16.11.2020 13:42
Aktualizácia: 23.12.2010 20:14
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 41
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 91
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


TIRAMISU na slovenský sposob


[ recept č. 20958 zo dňa  ]


TIRAMISU na slovenský sposob


POTREBNÉ PRÍSADY

250g kyslej smotany, 200g kremoveho tvarohu (Vian z Kauflandu), 1/2 hrnceka slahackovej smotany, 4 vajcia, 1/3 hrnceka praskoveho cukru, 1 hrncek uvarenej silnej kavy, 1/4 hrnceka kryst. cukru, 2PL rumu, 2 baliky piskot, 4PL kakaa,

POSTUP PRÍPRAVY

Toto Tiramisu je u nas velmi oblubene, lebo tam nejde Mascarpone- chutovo je vynikajuce, a mozte ho pripravit nielen ako tortu, ale aj do priesvitnych misiek- tak, ze bude mat kazdy svoju misku...postup nizsie....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


pripravime suroviny- kyslu smotanu mozte dat aj klasicku- tu tucnejsiu, je to chutnejsie ( ako inak)


v miske zmiesame metlickou tvaroh s kyslou smotanou a zltkami


vyslahame si slahacku


trocha naslahame bielky a potom pridame praskovy cukor a vyslahame na pevny hladky sneh. Do snehu pridame slahacku a tvarohovu zmes....ten krem je fantasticky, ja som zjedla 2 naberacky :-)


Uvarime si kavu, a do mierne vychladnutej pridame rum a cukor. Zamiesame a do tejto zmesi namacame piskoty a tie ulozime v 1 vrstve do tortovej formy, tie posypeme cez sitko 1PL kakaa a vylejeme naberackou tretinu tvarohovej zmesi. Potom pokracujeme vo vrstveni piskoty- 1PL kakaa - tretinu zmesi- piskoty- kakao- zmes- piskoty- a koncime kakaom


takto pripravene Tiramisu prikryjeme foliou a ulozime do chladnicky. Najlepsie ked ju tam nechame cez noc, aby piskoty dobre navlhli od kremu, bude sa dobre krajat. My sme neodolali a uz sme ju krajali hodinu po dorobeni- ale piskoty ese neboli zmaknute, tak sme to museli jest z formy lyzicou- krem sa uz neroztekal. Dobru chut!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Veselé švajčiarske koláčiky | TIRAMISU na slovenský sposob | Hrozienkové keksy - cookies >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janka K. (cocka12) ID 170622 (14.8.2012, 18:02)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Janka K. (cocka12) ID 170622 (14.8.2012, 18:00)
javascript :sm(´ (Y)´javascript :sm(´ (pusa)´)) (Y)javascript :sm(´ |:o)´)javascript :sm(´ (^)´)javascript :sm(´ (child2)´)javascript :sm(´ (X)´)
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (6.12.2009, 22:44)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (7.12.2009, 22:17)
(banky) (banky) (banky)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (6.12.2009, 22:43)
ako inak :-p mnam. ;-) musi byt super. (Y)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (7.12.2009, 22:16)
no...nam velmi chuti (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu